Gernandt & Danielssons uppsatsstipendium 980 visningar0 ansökningar

Läser du juridik i Stockholm? Och ska du skriva uppsats till hösten? Sök i sådana fall Gernandt & Danielssons uppsatsstipendium! Det ger dig 40 000 kronor, arbetsplats på byrån samt tillgång till byråns bibliotek och utbildningar. Sista ansökningsdag: 15 juni 2018. Läs mer om stipendiet och hur du ansöker på byråns hemsida! (Bilden: Helén Landenberg och Philip Rämsell, tidigare stipendiater som numera arbetar som associates på Gernandt & Danielsson).

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Gernandt & Danielsson bildades 1992 när en grupp delägare och deras kollegor lämnade en av den tidens största svenska advokatbyråer och startade eget. I dag är vi en av Sveriges ledande advokatbyråer inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi har cirka 110 medarbetare som arbetar på vårt kontor på Hamngatan mitt i Stockholm. Det är krävande att arbeta på affärsjuridisk byrå – inte minst på Gernandt & Danielsson. Men det är också oerhört roligt och utvecklande. Hos oss får du arbeta med spännande klienter och avancerade arbetsuppgifter i en internationell miljö. Och du får göra det tillsammans med några av landets högst ansedda och skickligaste affärsjurister.
Lär känna oss
Fler annonser från Gernandt & Danielsson

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram