Gernandt & Danielssons Talangdag 2020 162 visningar0 ansökningar

Är du vår framtida medarbetare? Eller är du bara nyfiken på tillvaron som affärsjurist och hur en rekryteringsprocess vid en affärsjuridisk byrå går till? Oavsett vilket är du välkommen att söka till vår Talangdag den 21 januari 2020 där du som student får möjlighet att lära känna Gernandt & Danielsson samt testa rekryteringsprocessen som om det vore skarpt läge. Dessutom får du feedback från erfarna affärsjurister.

Vi ses till frukost på vårt kontor i Stockholm. Därefter får du under en hel dag, tillsammans med byråns jurister, genomföra intervjuer, caseövningar och problemlösningstest samt delta i seminarium om affärsjuridik och rollen som advokat. Vi avslutar sedan dagen med en middag tillsammans. Gernandt & Danielsson står för resa och hotellboende för dig som inte bor i Stockholms- och Uppsalaområdet.

Talangdagen är en unik möjlighet för dig som har pluggat minst tre terminer att testa din förmåga och lära känna oss på Gernandt & Danielsson. Många av de studenter som deltagit på våra Talangdagar har senare blivit anställda på Gernandt & Danielsson som Trainees och Associates. Det är alltså ett ypperligt tillfälle att etablera en första kontakt med byrån som förhoppningsvis kan fördjupas över tid.

Är du behörig att söka?

Vi söker ambitiösa studenter som har ett intresse för, eller är nyfikna på, affärsjuridik. Utöver att du ska ha läst minst tre terminer har vi inga formella krav, utan det är kvaliteten på din ansökan som avgör om du får en plats.

Kontakt

Om du har frågor om Talangdagen får du gärna kontakta vår Talent Development Counsel Johanna Lindholm (telefon +46 734 15 24 60 och e-post johanna.lindholm@gda.se).

Ansökan

Ansökningsperioden stänger den 11 december 2019. Besked kan förväntas strax därefter.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Det är krävande att arbeta på affärsjuridisk byrå – inte minst hos Gernandt & Danielsson. Men det är också oerhört roligt och utvecklande. På Gernandt & Danielsson får du den stora byråns alla fördelar. Du får jobba med stora och komplexa uppdrag i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla känner alla. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett. Gernandt & Danielsson bildades 1992 när en grupp delägare och deras kollegor lämnade en av den tidens största svenska advokatbyråer och startade eget. Sedan dess har vi vuxit till cirka 120 medarbetare som alla arbetar på vårt kontor på Hamngatan mitt i Stockholm. Vi har sedan starten byggt upp en unik kvalitetskultur där kunskap, granskning och ifrågasättande värderas högt. Du får därför redan från första dagen arbeta nära delägare och andra seniora jurister. Vår erfarenhet är dessutom att du vinner på att jobba med flera rättsområden, inte bara ett. Allt detta gör att du växer snabbare in i advokat- och rådgivarrollen.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram