General Counsel till Delphi 76 visningar0 ansökningar

Vill du bli en del av ett framgångsrikt team?

I vår ambition att ständigt fördjupa vår kompetens, utveckla våra affärsmetoder och medarbetare söker vi dig som vill ansvara över vårt risk & compliance arbete. Rollen innebär att ansvara över vår client intake process, hantera regelefterlevnad, riskhantering och etik jämte informationssäkerhet och dataskydd. I rollen som General Counsel kommer du att hantera en stor variation av juridiska frågeställningar inom områdena Risk och Compliance. Utöver att lämna råd till våra jurister och medarbetare kommer du vidare att ansvara för att revidera och utarbeta riktlinjer, policyer och instruktioner samt vid behov utbilda i dessa frågor. Du rapporterar till vår Managing partner.

Om Dig

Vi vill att du har minst 7 års erfarenhet av att ha arbetat som biträdande jurist på advokatbyrå, myndighet eller bolag, gärna med erfarenhet av dataskyddsfrågor, regelefterlevnad och avtalsskrivning. Du har en svensk juristexamen och en mycket god stilistisk förmåga, såväl på svenska som på engelska. Vi ser gärna att du är intresserad av digitala lösningar och håller dig uppdaterad på vad som händer i branschen. Du arbetar metodisk, är kvalitetsmedveten och har hög integritet. Vi värdesätter humor, god samarbetsförmåga och social kompetens – egenskaper som gör att du kommer att trivas hos oss.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att ingå i en verksamhet som kännetecknas av professionalism och laganda. Du kommer att få frihet att själv utforma din roll och dina arbetsuppgifter inom ramen för ditt uppdrag. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Du kommer att vara en mycket viktig kugge i detta arbete.

Om Delphi

Vår ambition är att alltid leverera värde och nytta till våra kunder. Vi har vunnit ett antal utmärkelser genom åren och inom flera
områden rankas Delphis specialistkompetenser bland de främsta i Sverige. Vi har ett stort antal jurister rankade som ledande på individnivå hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Det är viktigt för oss att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas och vår företagskultur präglas av transparens och ärlighet, viljan att alltid göra det lilla extra samt ett utvecklande ledarskap.

Ansökan

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager Karin Ellioth Olsson på 0724 52 53 55 eller karin.ellioth-olsson@delphi.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

Dela annonsen

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt 195 medarbetare, varav fler än 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Valet av affärsjuridisk partner är idag viktigare än någonsin. I en värld som ständigt förändras behöver klienterna någon som tar sig tid att förstå hur politiska, tekniska och samhälleliga faktorer påverkar dem. Vi har samma starka driv oavsett om det gäller företagsförvärv eller frågor rörande bank, finans och aktiemarknad, eller processer i domstol och skiljeförfaranden eller om det gäller att hjälpa till med frågor inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt eller IT, tech och immaterialrätt. Hos oss får våra klienter en samarbetspartner som har drivkraften och kompetensen som krävs för att förstå varje klients värld och hjälper dem att fatta framgångsrika beslut. 

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram