Fylgia söker jurist med inriktning mot entreprenadrätt 80 visningar0 ansökningar

Biträdande jurist med inriktning entreprenadrätt

Fylgia har för fjärde gången utsetts till Årets Advokatbyrå – ett bevis på att vi har de nöjdaste klienterna, vilket vi skapar genom hög kompetens och tillgänglighet, personlig kontakt och ett stort engagemang för klienternas verksamhet.
Har du kunskapen och engagemanget som krävs för att bli en av oss?

Vem söker vi?

Fylgia söker nu en biträdande jurist med stort intresse för entreprenadrätt. Du kommer ha din huvudtillhörighet i verksamhetsgruppen för Fastighets- och miljörätt men kommer även ha möjlighet att tillhöra ytterligare någon av våra verksamhetsgrupper. Då de flesta av våra jurister processar inom sina respektive områden är det meriterande om du är tingsmeriterad. Du som söker har arbetat något eller några år inom det entreprenadrättsliga området.

För att lyckas i rollen har du, förutom utmärkta juridiska kunskaper, en analytisk förmåga och goda kunskaper i engelska, en driven personlighet och besitter en vilja och förmåga att bygga nätverk och skapa långsiktiga relationer med såväl kollegor som klienter. Du har ett stort affärsintresse och du trivs i konsultrollen. Det är en självklarhet för dig att vara intresserad av klienternas verksamhet och ditt engagemang för klienten märks i både stort och smått.

Vad erbjuder vi?

På Fylgia blir du en del av en uppskattad byrågemenskap som präglas av professionalitet, affärsmässighet och hög kvalitet. Vi erbjuder våra klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor och arbetar i verksamhetsgrupper med hög partnernärvaro både internt och externt. Många seniora biträdande jurister på Fylgia, med vilja att bygga sina egna affärer, har möjlighet till delägarskap.
Välkommen till Fylgia! Vi ser fram emot din ansökan.

Dela annonsen
På Fylgia arbetar vi brett inom svensk och internationell affärsjuridik och erbjuder våra klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi vill ha långsiktiga relationer med våra klienter och skapar det genom hög tillgänglighet, personlig kontakt och ett stort engagemang för klienternas verksamhet. 2018 vann vi återigen klientutmärkelsen Årets Advokatbyrå! På Fylgia blir du en del av en uppskattad byrågemenskap som präglas av professionalitet, affärsmässighet och hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att ständigt modernisera våra arbetssätt både för att öka klientnöjdheten och för att på bästa sätt främja utveckling och kompetenshöjning för våra medarbetare.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram