Fylgia söker biträdande jurist till M&A-gruppen 389 visningar0 ansökningar

För att möta ökad efterfrågan söker vi nu dig som vill arbeta som biträdande jurist hos Fylgia och har stort intresse av privat M&A och bolagsrätt. Vi önskar att du som söker har något/några års erfarenhet av att arbeta med M&A och som genom ansvar och kvalitetsmedvetenhet vill växa in i rollen som en nyckelspelare i verksamhetsgruppen. Vi värdesätter om du har erfarenhet av konsultativt arbetssätt samt tingsmeritering.

Förutom utmärkta juridiska kunskaper och mycket goda kunskaper i engelska, ser vi gärna att du som söker är en driftig person som besitter en vilja och förmåga att bygga nätverk och skapa långsiktiga relationer med såväl kollegor som klienter. Du har ett stort affärsintresse och du trivs i konsultrollen. Det är en självklarhet för dig att vara intresserad av och engagerad i klienternas verksamhet. Du trivs med att arbeta självständigt med mycket eget ansvar, har ett sinne för affärer samt en serviceförmåga utöver det vanliga. Är du dessutom en prestigelös person, som värdesätter ett öppet arbetsklimat där man utbyter erfarenheter och har nära till skratt kommer du garanterat att både trivas och utvecklas hos oss.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
På Fylgia arbetar vi brett inom svensk och internationell affärsjuridik och erbjuder våra klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi vill ha långsiktiga relationer med våra klienter och skapar det genom hög tillgänglighet, personlig kontakt och ett stort engagemang för klienternas verksamhet. 2018 vann vi återigen klientutmärkelsen Årets Advokatbyrå! På Fylgia blir du en del av en uppskattad byrågemenskap som präglas av professionalitet, affärsmässighet och hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att ständigt modernisera våra arbetssätt både för att öka klientnöjdheten och för att på bästa sätt främja utveckling och kompetenshöjning för våra medarbetare.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram