FOYEN växer och söker jurist till Stockholmskontoret 94 visningar0 ansökningar

Vi söker fler jurister till vårt nya och trivsamma kontor i Stockholm

Efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi nya kollegor. Hos oss kommer du att få jobba nära våra skickliga delägare och jurister, både i team och självständigt under eget ansvar. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

  • har hög juridisk kompetens och god analytisk förmåga, samt
  • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har genomfört notarietjänstgöring och/eller har erfarenhet från advokatbyrå eller liknande meriter.

Personliga egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, prestigelöshet och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter. Du bör även vara ansvarstagande, självständig, med en god initiativförmåga och en vilja att delta i byrån och verksamhetsgruppen utveckling. Du arbetar i högt tempo när så krävs och du har god samarbetsförmåga. För att trivas och lyckas hos oss är det också viktigt att du är duktig på att skapa förtroende och fungerar väl i rollen som rådgivare åt våra klienter.

Varför Foyen?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en framgångsrik advokatbyrå. Vi arbetar med komplexa juridiska frågor och du kommer tidigt få utrymme att ta eget ansvar och bli en del i det arbetet. Vi arbetar normalt sett i lag och sätter därför stort värde på en trivsam arbetsmiljö där vi uppnår resultat tillsammans.

Vårt nya kontor finns på Regeringsgatan 38, högst upp i NK-huset i moderna och ljusa lokaler med vacker utsikt över Stockholm.

Ansökan

Din ansökan skickar du in genom att klicka här eller registrera dig på www.foyen.se under Karriär.

Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten och om Foyen Advokatfirma besvarar HR-chef Annelie von Dahn, telefonnummer 073 339 55 77. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt.

Dela annonsen
Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Vi är topprankade inom Entreprenad, Energi och Miljö och även högt rankade inom Offentlig upphandling av Legal 500 som årligen utser världens främsta advokatbyråer. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 95 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram