Fondia söker sommarnotarie till Stockholm 1435 visningar0 ansökningar

Fondia ska förändra branschen. Vi är Nordens största affärsjuristbyrå med verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Tillsammans är vi juristerna med en förkärlek till det digitala som förstår att traditioner är till för att brytas – till förmån för nya idéer och nya generationer. Vår filosofi är enkel. Vi är en juristbyrå som alltsedan starten har arbetat för effektivare affärer med stöd av tekniska och juridiska lösningar i framkant. Med hjälp av välfyllda digitala plattformar, snarare än innehållslösa visioner om digitalisering, hjälper vi våra kunder att förenkla juridiken. På riktigt. Vårt mål är också att vara den bästa arbetsplatsen i juristbranschen och att vi jobbar värderingsstyrt är en självklarhet.

Fondia erbjuder jurister att tidigt i karriären göra egna affärer, skaffa egna kunder och utföra varierande arbetsuppgifter inom flera affärsjuridiska områden. Som jurist hos oss premieras egna idéer och initiativ så att vi tillsammans aldrig hamnar i ett inrutat mönster.

Under sommaren kommer en sommarnotarie hos Fondia i Stockholm få vara en i gänget och få utmana oss i allt från rättsfallsreferenser till ordvitsar. En vanlig dag på jobbet existerar inte. Våra sommarnotarier brukar kunna skola sina kursare i praktisk affärsjuridik efter sommaren.

Sommaren blir lika mycket en möjlighet för oss att lära känna duktiga juriststudenter som en värdefull erfarenhet inför deras fortsatta utbildning och kommande juristkarriär. Om man gör bra ifrån sig och trivs med oss är vårt mål alltid att vi ska fortsätta utveckla den karriären tillsammans. Vi är därför inte så intresserade av sommarnotarier som redan på förhand vet att de inte kommer vara intresserade av en karriär hos oss. Vi betraktar varje rekrytering utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Tjänsten omfattar 4-8 veckor. Vi är flexibla så länge vi hittar rätt person.

Kvalifikationer

Som sommarnotarie hos Fondia arbetar man ständigt med juridiken från företagens perspektiv. Därför värdesätter vi särskilt egenskaper som affärskvinna eller affärsman och vi värdesätter rätt attityd, värderingar och initiativförmåga lika högt som goda akademiska meriter. Dessutom vill vi att du, precis som vi, brinner för att förändra den affärsjuridiska branschen och vill göra den mer tillgänglig, effektivare och bättre.

Har du till sommaren läst minst sex terminer på juristprogrammet, hatar att förlora men älskar juridik och affärer? I så fall tycker vi att du ska söka genom att ladda upp ditt CV, personliga brev och betyg från juristprogrammet.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Fondia är med våra ca 160 anställda Nordens största juristfirma och en föregångare inom juristbranschen. Vi har ca 110 jurister inom koncernen och i snitt har våra jurister 16 års erfarenhet. Vår passion och mission kretsar kring förnyelsen av vår bransch så att vi verkligen kan möta de moderna kundernas behov. Fondia har vunnit ett flertal priser, bl.a. Financial Times Innovative Law Firm Award 2013 och 2015 utsågs vi, återigen av Financial Times, till ”The Top-2 Game Changer” inom juristbranschen. Vi har även blivit utsedda till Europas bästa arbetsgivare inom juristbranschen av Great Place to Work och i år svarade 96,7 % av våra kunder att de skulle rekommendera våra tjänster till sina kollegor och vänner.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram