Finsktalande juriststudent till försäkringsmäklaren Brim 143 visningar0 ansökningar

Vi söker dig som studerar juridik, är finsktalande och som under några timmar i veckan vill komplettera vårt härliga och drivna team i Stockholm.

Brim är ett försäkringsmäkleri inriktad mot entreprenad- och byggbranschen. Vi har under 20 år utvecklat specifika försäkringsprogram som är anpassade för att täcka försäkringsbehoven inom byggsektorn i Sverige, Norge och Finland.

Som en del av vårt team kommer du assistera våra försäkringsmäklare och underwriters med fokus på den finska marknaden. Arbetet består bland annat i att hantera försäkringsansökningar, läsa avtal, hantera skadeanmälningar tillsammans med våra finska skadereglerare och ha direktkontakt med våra finska kunder. Det är en fördel om du har intresse för försäkrings- och/eller entreprenadrätt.

För att trivas hos oss bör du vara positiv, noggrann och serviceinriktad. Du behärskar svenska, engelska och finska obehindrat. Tjänsten omfattar arbete ca 4 – 8 timmar i veckan under kommande år. Möjlighet till förlängning finns. Vi är flexibla med hur timmarna fördelas för att det ska gå att kombinera med studier.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka in CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet till ms@brim.se. Sista ansökningsdag är 2021-10-30 men tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten går det bra att ringa Monika Sjödin eller Emma Norrman enligt kontaktuppgifter nedan.

Kontaktpersoner

Monika Sjödin, chef byggsektorn
070-868 05 05, ms@brim.se

Emma Norrman, försäkringsmäklare/ansvarig Finland
0733-46 34 62, en@brim.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Arthur J. Gallagher Sweden (Brim) är en del av den internationella mäklardivisionen hos Arthur J. Gallagher & Co (NYSE: AJG). Brim är Nordens enda försäkringsmäkleri med specialinriktning på försäkringar för byggsektorn. Brim har i 20 år förmedlat specialanpassade försäkringsprogram för byggbranschen i Sverige. Brim består av 13 personer med lång erfarenhet och stor samlad kunskap om entreprenadförsäkring. Vi tillhandahåller bland annat företagsförsäkring och fullgörandeförsäkring anpassade för olika nischer inom byggsektorn.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram