Falkenborn söker moderna jurister 535 visningar0 ansökningar

Vi arbetar till stor del med M&A inom fastighetsbranschen. Våra klienter utgörs av ledande fastighetsbolag, fonder och Sveriges största institutioner. Vi arbetar med de största affärerna på marknaden och har gedigen erfarenhet av transaktioner.

Hos Falkenborn Advokatbyrå är balans mellan arbete och fritid en hörnpelare, vilket till exempel innebär att vi arbetar färre timmar i veckan än våra konkurrenter. Detta tillsammans med vår position på marknaden hoppas vi gör oss till ett attraktivt alternativ för dig. För att trivas hos oss är det viktigt att du är intresserad av att aktivt delta i verksamhetens utveckling.

Vi söker nu en biträdande jurist som vill arbeta med i första hand fastighetstransaktioner.

Du är en driven person med goda studiemeriter och vitsord, som har höga krav på kvaliteten och omsorgen i ditt arbete. Fullgjord tingstjänstgöring liksom annan erfarenhet är meriterande men inget krav; vi ser gärna också ansökningar från dig som nyligen har tagit eller snart ska ta din examen.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten? Kontakta Magnus Ahlström på telefon 070-348 40 66 eller e-post magnus.ahlstrom@falkenborn.se.

_____________________________

 

Vi vill ha din ansökan senast den 24 februari, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan, betyg från juristprogrammet, andra relevanta betyg och intyg skickar du per e-post till karin.vellas@falkenborn.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen med särskild tonvikt på fastighetstransaktioner och hyresrätt. Två hörnpelare för vår verksamhet är att leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet och att ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi arbetar på uppdrag av ledande fastighetsbolag med stora fastighetstransaktioner, men har ändå tid för familj och fritidsintressen.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram