Executive Assistant till Mason Bower Group 318 visningar0 ansökningar

Läser du termin sex eller uppåt på juristprogrammet och letar efter ett omväxlande och meriterande extrajobb? Trivs du bra i miljöer som präglas av innovation, kreativitet och entreprenörskap? Vill du arbeta med spännande och kvalificerade arbetsuppgifter i händelsernas centrum? Då bör du söka jobbet som Executive Assistant på Mason Bower Group!

Om rollen

Mason Bower Group investerar i, förvaltar och utvecklar affärsidéer och sina dotterbolag. Som Executive Assistant stödjer du dessa bolag och hjälper till med olika ärenden och projekt. Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter – högt som lågt! Din främsta uppgift är att vara styrelsens och ledningens högra hand och hjälpa till i det dagliga arbetet med att driva bolag. Ingen dag är den andra lik och du måste snabbt kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter beroende på vad som är högst prioriterat.Det kan t.ex. röra sig om att följa upp projekt, sköta kontakter med myndigheter och andra externa parter, granska avtal och handlingar samt säkerställa att verksamheten följer aktuella lagar och regler. Ditt arbete omfattar inslag av kvalificerade juridiska uppgifter inom t.ex. associationsrätt, avtalsrätt och arbetsrätt men även enklare administrativa uppgifter såsom arkivering, registrering av olika ärenden och scanning och kopiering av material.

Du sitter i ett öppet och modernt kontorslandskap på Tomtebogatan 5 i Birkastan. Tomtebogatan 5 Community (som även är ett dotterbolag till Mason Bower) är ett kreativt coworking community. Här samlas externa bolag, dotterbolag till Mason Bower, entreprenörer och frilansare i en inspirerande och dynamisk miljö med möjlighet till spännande möten och samarbeten. Flera av bolagen är verksamma inom IT-, reklam-, PR-, och mediebranschen. Besök gärna;

Din profil

Vi söker dig som läser termin sex och uppåt på juristprogrammet. Du har en god organisationsförmåga och en stark drivkraft. Du är flexibel och trivs med att vara fri i ditt arbetssätt samtidigt som du tar ett stort eget ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du är social och prestigelös samt har en förmåga att arbeta effektivt, resultatinriktat och kvalitetsmedvetet. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet, dock inte nödvändigtvis inom juridik. Vi ser det som särskilt meriterande om du har arbetat en tid innan du påbörjade dina juridikstudier.

Tjänsten är en timanställning på ca 10-15 timmar i veckan med tillträde i december eller enligt överenskommelse. Timbaserad månadslön och flexibla timmar.

Kontaktuppgifter

Varmt välkommen att skicka ditt CV, ett personligt brev och universitetsbetyg till johanna.sarkany@masonbower.com. Vi håller intervjuer och gör urval löpande.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Mason Bower Group investerar i, förvaltar och utvecklar affärsidéer och sina dotterbolag.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram