Eversheds Sutherland söker sommarnotarier 570 visningar0 ansökningar

Om Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 74 kontor i 35 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och har rankats som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett sextiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom de flesta affärsjuridiska områden och branscher.

Arbetsbeskrivning

Som sommarnotarie får du under sex till åtta veckor prova på hur det är att arbeta som affärsjurist. Du kommer att ha möjlighet att vara med och utforma din sommarnotarietjänst hos oss genom att antingen arbeta brett inom ett flertal affärsjuridiska områden eller fokusera på det rättsområde du tycker är mest intressant. Du kommer att arbeta både självständigt och i team, under ledning av någon av byråns advokater eller biträdande jurister. Som sommarnotarie hos Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och roligt arbete på en internationell advokatbyrå med centrala lokaler på Strandvägen 1.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har läst minst sex terminer på juristprogrammet med mycket goda studieresultat. Du är ambitiös och prestigelös samt besitter hög social kompetens. Då stora delar av arbetet är av internationell karaktär är det viktigt att du uttrycker dig väl på engelska i både tal och skrift. Det är förstås inte bara dina formella meriter vi värdesätter, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan inklusive CV, personligt brev samt relevanta betyg och intyg. Vi vill ha din ansökan senast den 30 november 2021. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Felix Perbo via e-post FelixPerbo@eversheds-sutherland.se eller per telefon 072 – 092 91 35.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 74 kontor i 35 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och har rankats som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett sextiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för våra klienter centrala affärsjuridiska områden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram