Eversheds Sutherland söker biträdande jurister till M&A 66 visningar0 ansökningar

Advokatbyrån expanderar och söker nu biträdande jurister för anställning till hösten 2021. Vi söker särskilt förstärkning till vårt M&A-team!

Arbetsbeskrivning

Som jurist i Eversheds Sutherlands M&A-team kommer du att vara en del av ett internationellt team bestående av ca 700 jurister och få möjlighet att regelbundet arbeta med kolleger runt om i världen i olika M&A-projekt.

Vi biträder löpande noterade och onoterade internationella och svenska bolag, riskkapital- och venturefonder samt finansiella institut i M&A-transaktioner. Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, outsourcing och omstruktureringar, avyttringar, management buy- outs och exitprocesser.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad. Du behöver ha mycket goda studieresultat samt utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Det är förstås inte bara dina formella meriter vi värdesätter, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och engagerad, även har en hög social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridiken och advokatrollen. Du trivs och får energi i en internationell miljö, är prestigelös, men ändå mycket noggrann i ditt arbete, samt uppskattar att arbeta i team.

Du erbjuds

Som jurist på Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och engagerande arbete på en av världens största internationella advokatbyråer. Möjligheter till arbete vid byråns andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar stort på kompetensutveckling i form av utbildning och mentorskap, samt eftersträvar dialog och feedback, allt för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Advokatbyråns investeringar här sker alltid med fokus på långsiktig och ömsesidig framgång.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 juni 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Engström via epost JohanEngstrom@eversheds-sutherland.se eller per telefon 076 623 03 14.

Dela annonsen
Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 69 kontor i 32 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och rankades 2019 bl.a. som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett sextiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för våra klienter centrala affärsjuridiska områden.
Lär känna oss
Fler annonser från Eversheds Sutherland

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram