Eversheds Sutherland söker biträdande jurister 510 visningar0 ansökningar

Om Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 69 kontor i 34 länder. Byrån anses vara bland de 10 främsta i världen och rankades 2019 bl.a. som den ledande advokatbyrån i UK av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett femtiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för våra klienter centrala affärsjuridiska områden.

Advokatbyrån expanderar och söker nu biträdande jurister för anställning till hösten. Vi söker främst förstärkning till våra verksamhetsgrupper inom:

  • Fastighet,
  • Kommersiella avtal (med inriktning på projekt och entreprenad),
  • Finansiering och finansmarknad,
  • Kapitalmarknad, och
  • Tvistlösning och skiljeförfaranden.


Vem söker vi?

Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad (med eller utan tingstjänstgöring), som dig med ett eller några års relevant affärsjuridisk erfarenhet, t.ex. från advokatbyrå. Du har mycket goda studieresultat samt utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Till tjänsten inom gruppen för tvistlösning och skiljeförfaranden söker vi en jurist med tingstjänstgöring. Erfarenhet efter tingstjänstgöring från en processgrupp på annan advokatbyrå samt kunskaper i ukrainska eller ryska är meriterande.

Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och engagerad, även har en hög social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridiken och advokatrollen. Du trivs och får energi i en internationell miljö, är prestigelös, men ändå mycket noggrann i ditt arbete, samt uppskattar att arbeta i team.

Vad vi erbjuder

Som jurist på Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och engagerande arbete på en av världens största internationella advokatbyråer. Möjligheter till arbete vid byråns andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar stort på kompetensutveckling i form av utbildning och mentorskap, samt eftersträvar dialog och feedback, allt för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Advokatbyråns investeringar inom kunskapsutveckling sker alltid med fokus på långsiktig och ömsesidig framgång

Ansökan

Skicka din ansökan med CV, personligt brev, examensbevis samt betyg och eventuella intyg till rekrytering@eversheds-sutherland.se.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast den 28 augusti 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Engström via epost JohanEngstrom@eversheds-sutherland.se eller per telefon 076 623 03 14.

Instagram: eslawsweden
LinkedIn: Eversheds Sutherland Sweden
Hemsida: www.eversheds-sutherland.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 69 kontor i 34 länder. Byrån anses vara bland de 10 främsta i världen och rankades 2019 bl.a. som den ledande advokatbyrån i UK av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett femtiotal medarbetare och tillhandahåller expertis inom de allra flesta affärsjuridiska områden och branscher.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram