Eversheds Sutherland söker biträdande jurist inom arbetsrätt 146 visningar0 ansökningar

Om Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 69 kontor i 32 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och har rankats som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett sextiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för våra klienter centrala affärsjuridiska områden.

Advokatbyrån expanderar och söker nu biträdande jurister för anställning till hösten 2021. Vi söker särskilt förstärkning till vår verksamhetsgrupp Arbetsrätt.

Vem söker vi?

Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad (med eller utan tingstjänstgöring), som dig med ett eller några års relevant erfarenhet. Du behöver ha mycket goda studieresultat samt utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och engagerad, även har en hög social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridiken och advokatrollen. Du trivs och får energi i en internationell miljö, är prestigelös, men ändå mycket noggrann i ditt arbete, samt uppskattar att arbeta i team.

Mer om oss

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam i Stockholm. Vi har en mycket meriterad och kompetent verksamhetsgrupp inom arbetsrätt som bistår med rådgivning inom hela det arbetsrättsliga området. Mot bakgrund av att vi är en internationell advokatbyrå arbetar vi ofta tillsammans med våra andra kontor runt om i världen. Detta ger en förståelse för de särskilda frågeställningar som utlandsägda verksamheter i Sverige ställs inför och bidrar ytterligare till vår breda och djupa kunskaper inom arbetsrätt.

Möjligheter till arbete vid byråns andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar stort på kompetensutveckling i form av utbildning och mentorskap, samt eftersträvar dialog och feedback, allt för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Advokatbyråns investeringar här sker alltid med fokus på långsiktig och ömsesidig framgång.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 juni 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Engström via epost JohanEngstrom@eversheds-sutherland.se eller per telefon 076 623 03 14.

Dela annonsen
Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 69 kontor i 32 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och rankades 2019 bl.a. som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett sextiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för våra klienter centrala affärsjuridiska områden.
Lär känna oss
Fler annonser från Eversheds Sutherland

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram