Erfaren skattejurist till vår People & Organisation-avdelning på TAX 124 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtid? Vågar du skapa förändring, tänka i nya banor och stötta alla våra viktiga kunder? Då kanske det är dig vi letar efter. Vi vill ständigt utvecklas och vara ledande i att stödja våra kunder i effektiviseringsarbetet i samhällets föränderliga branscher. Vi vågar tänka nytt och ta fram bättre, mer anpassade lösningar. Är du också redo?

Vi söker just nu erfarna skatterådgivare till vår *People & Organisation-avdelning för arbete med Global *Mobility-frågor.

PwC är Sveriges ledande skatterådgivare. Inom Skatteverksamheten på PwC arbetar ca 320 medarbetare runt om i Sverige med nationell och internationell beskattning. Våra specialistområden är företagsbeskattning, internprissättning, indirekt skatt och individbeskattning. Bland våra uppdragsgivare återfinns både multinationella och små till medelstora företag. Vi verkar i ett globalt nätverk och vi finns representerade i fler än 150 länder.

Vår avdelning i Stockholm som arbetar inom People & Organisation består av ca 45 konsulter som hjälper företag att på ett affärsmässigt och effektivt sätt möta de utmaningar som uppkommer i samband med internationella personalförflyttningar. Vi tar fram kostnadseffektiva lösningar avseende bland annat skatte-, pensions-, HR- och socialförsäkringsfrågor med företagens affärsbehov i fokus. Vi arbetar också med individskattefrågor och incitament- strukturer i samband med företagstransaktioner.

Just nu söker vi en skatterådgivare som har minst fyra års erfarenhet inom Global Mobility, främst inom skatt och socialförsäkring. Inom ramen för denna roll kommer du tillsammans med dina kollegor ge våra kunder rådgivning genom hela processen av internationella personalförflyttningar.

Vi söker dig som vill arbeta i ett globalt nätverk och driva internationella frågor. Du kan förvänta dig ett arbete fullt av utmaningar samt goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi är övertygade om att du kan förverkliga dina professionella mål och visioner hos oss!

Kvalifikationer

  • Har 3-5 års relevant erfarenhet från domstol, offentlig sektor eller näringslivet.
  • Behärskar engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du även talar fler språk.
  • Har goda IT-kunskaper då våra system är viktiga verktyg i vårt arbete.

​Vi fäster naturligtvis stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att:

  • Du har driv och jobbar hårt för att leverera resultat och uppfylla våra kunders förväntningar. Du är flexibel och kan hantera olika uppdrag och en varierad arbetsbelastning.
  • Du tycker om och har förmågan att skapa relationer och nätverk både internt och externt. Detta för att fungera väl med våra kunder men såklart även för att jobba bra i vår arbetsgrupp.

Hos PwC får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Din personliga utveckling är viktig och PwC arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och individuella karriärplaner. Vi söker dig som är engagerad och förväntansfull inför de möjligheter som PwC erbjuder och som har potential att nå långt i organisationen.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se – men framför allt vill vi veta mer om dig. Skicka din ansökan med personligt brev, CV samt betyg från gymnasium och universitet till oss senast 15 januari men gärna tidigare då vi gör ett löpande urval. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga chefer: Shirin Arvanius, shirin.arvanius@pwc.com eller Hanna Ekelund, hanna.ekelund@pwc.com.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små. Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare. Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare. Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram