DLA Piper söker sommarnotarier 2018 1032 visningar0 ansökningar

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 160 medarbetare.

Under en period på 10 veckor med start i juni får du som sommarnotarie på DLA Piper en unik inblick i hur det är att arbeta på en global affärsjuridisk byrå! Du tillhör en eller flera verksamhetsgrupper och arbetet varvas med utbildning för att du som notarie ska få möjlighet att öka dina juridiska färdigheter under din tid hos oss.

Som notarie hos oss får du snabbt ta ansvar och du arbetar nära våra jurister och delägare i aktuella ärenden t.ex. genom avtalsgranskning, upprätta PM, göra rättsutredningar, ärendehantering osv. Du får en handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet och ger dig kontinuerlig feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas i rollen som blivande affärsjurist.

Du bör ha studerat minst sex terminer på juristprogrammet fram till sommaren 2018 och ha ett genuint intresse för affärsjuridik. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betygskopior från gymnasiet och juristprogrammet samt i övrigt relevanta intyg.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och senast den 31 januari 2018. Urvalet pågår under december och januari och platserna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan skickar du in via vår hemsida www.dlapiper.com.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, linda.warn@dlapiper.com.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities.

 

Further information can be found at www.dlapiper.com.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
DLA Piper är Sveriges största globala advokatbyrå med kontor i över 30 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. På kontoret i Stockholm är vi idag 150 medarbetare, varav 100 jurister. För mer information om oss besök vår hemsida.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram