Dispute Trainee 38 visningar0 ansökningar

Är du:

  • Nyfiken på hur det är att arbeta i en av Sveriges främsta tvistlösningsgrupper?
  • Intresserad av tingstjänstgöring och av att jobba med tvistlösning i framtiden?
  • Klar med juristprogrammet i januari 2022?

Då kan du vara vår nästa Dispute Trainee!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Eftersom det är viktigt för oss att man delar vår kultur och våra värderingar erbjuder vi dig som vill sitta ting och i framtiden arbeta med processföring, en unik möjlighet att prova på livet på Delphi. Genom vår nyinstiftade tjänst, Dispute Trainee, får du en möjlighet att lära känna oss på djupet och se om vi delar grundläggande värderingar. Vi ser långsiktigt på våra traineer och hoppas att vi ska följas åt under åren och utvecklas tillsammans.

Vad vi erbjuder dig

Från 1 februari 2022 och sex månader framåt arbetar du som Dispute Trainee i vår tvistlösningsgrupp. Du får en dedikerad senior jurist som din projektledare och en fadder som hjälper dig att komma in i ”gänget”. Du jobbar nära projektledaren och assisterar juristerna i ditt team i pågående tvister. I arbetsuppgifterna ingår kvalificerade juridiska uppgifter som bl.a. att göra rättsutredningar, skriva PM, upprätta utkast till inlagor i domstols- och skiljemannaprocesser, översättningar av juridiska dokument samt kontakt med domstolar och andra relevanta myndigheter. Det här är en unik möjlighet för dig att testa på rollen som biträdande jurist på en affärsjuridisk byrå på riktigt.

För att söka tjänsten som Dispute Trainee behöver du ha avslutat juristprogrammet senast januari 2022 då traineetjänsten är på heltid. Tjänsten ger meritpoäng när du söker ting och avsikten är att du efter din period hos oss går vidare för tingstjänstgöring.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla CV, personligt brev samt studieresultat från juristprogrammet. Studieresultaten laddas upp under Övriga dokument.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager Karin Ellioth Olsson på karin.ellioth-olsson@delphi.se.

Välkommen till Delphi!

Dela annonsen

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt 195 medarbetare, varav fler än 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Valet av affärsjuridisk partner är idag viktigare än någonsin. I en värld som ständigt förändras behöver klienterna någon som tar sig tid att förstå hur politiska, tekniska och samhälleliga faktorer påverkar dem. Vi har samma starka driv oavsett om det gäller företagsförvärv eller frågor rörande bank, finans och aktiemarknad, eller processer i domstol och skiljeförfaranden eller om det gäller att hjälpa till med frågor inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt eller IT, tech och immaterialrätt. Hos oss får våra klienter en samarbetspartner som har drivkraften och kompetensen som krävs för att förstå varje klients värld och hjälper dem att fatta framgångsrika beslut. 

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram