Delphi söker tingsmeriterad jurist till tvistlösningsgruppen i Stockholm 153 visningar0 ansökningar

Om tjänsten:

Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke och en hållbar arbetsplats, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten?

Vi söker dig som är på väg att fullgöra eller precis har avslutat din notarietjänstgöring och som är intresserad av en framtid som processjurist. Du kommer att få arbeta med intressanta uppdrag inom kommersiell tvistlösning i ett team som rankas som ett av de främsta i Sverige. Våra jurister företräder klienter i domstol och inför skiljenämnd och hanterar både svenska och internationella skiljeförfaranden och tvistemål i alla sorters tvistesituationer.

Vi vill att du har ett genuint intresse för juridik och affärer, ett förtroendeingivande sätt samt trivs i rådgivarrollen. Vidare är du effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift. Utlandsstudier är meriterande men inget krav. Eftersom flera av våra klienter finns i branscher inom tech, telecom och IT ser vi gärna att du har ett intresse för dessa områden.

Om du värdesätter att ha roligt på jobbet, trevliga kollegor, entreprenörskap, framåtanda, och samarbetsförmåga så kommer du att trivas hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du som ung jurist arbeta i team med partners, driva ärenden tillsammans med seniora kollegor och ha klientkontakt tidigt i karriären. Det tror vi skapar delaktighet och goda förutsättningar för att både trivas och lyckas i din roll.

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och spännande arbete i juridikens framkant för några av Sveriges mest intressanta företag. Genom vårt skräddarsydda utbildningsprogram Delphi Academy, utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens, utveckla byrån digitalt och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Vi tror på ett utvecklat ledarskap och samarbete utan onödiga hierarkier.

Vårt fokus är och har alltid varit att leverera värde och nytta till våra klienter. Att vi tilldelats Årets Advokatbyrå tre år i rad i Regis årliga kvalitets- och branschstudie ser vi som kvitto på att det vi gör uppskattas av våra klienter. Inom flera områden rankas Delphis specialistkompetenser bland de främsta i Sverige och vi har ett stort antal jurister rankade som ledande på individnivå hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Vi blev 2017 tilldelade det allra första Justitiapriset – en utmärkelse som delas ut till den affärsjuridiska advokatbyrå som arbetar bäst med jämställdhet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager Karin Ellioth Olsson via mejl: Karin.ellioth-olsson@delphi.se

Välkommen till Delphi!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena. Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag. Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Delphi har ca 195 medarbetare, varav 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram