D.E.R. Juridik söker en biträdande jurist och en studentmedarbetare 713 visningar0 ansökningar

D.E.R. Juridik söker en biträdande jurist och en studentmedarbetare till sitt kontor i Stockholm. Vi söker dig som har ett starkt intresse för processrätt, bolagsrätt och avtalsrätt.

Vi är en affärsjuridisk byrå som biträder svenska som internationella klienter och våra affärsjurister jobbar med samtliga ärenden inom affärsjuridiken. Hos oss får du frihet under eget ansvar och får vara med och växa med ett företag som har storskaliga planer. Vi tror på work-life balance och trettio-timmars veckor, för att uppmuntra till ett mer effektivt arbete, så att du sedan kan njuta av din fritid. Detta är bara ett av många moderna knep vi använder oss av för att konkurrera med de allra största – vi premierar innovativt och modernt tänkande i alla aspekter av vår verksamhet och i våra tjänster. För dig som jobbar under studietiden gäller eget flexibelt schema där du själv väljer dina arbetstider.

Vår vision

Kvalitetsbyrå med delägare som är topprankade inom sina områden:

Vi värvar de största talangerna och erbjuder stort eget ansvar och kvalitativa utbildningar för att utbilda topprankade jurister. Vi satsar enormt på vårt interna bibliotek och på att få in de högst erkända och väletablerade professorerna och advokaterna för att utbilda våra anställda internt.

Våra anställda ska känna att de växer på arbetsplatsen och blir den absolut bästa versionen av sig själva. Vårt sätt att arbeta utgår från att varje jurist redan från start hanterar egna ärenden och förväntas därmed utveckla sin kunskap inom juridik, ekonomi, marknadsföring, relationsbildande och ärendehantering. Detta förbereder våra jurister för livet som topprankade jurister med eget klientel.

Här skiljer sig DER markant från det sätt andra byråer hanterar sina medarbetare. Vi rekryterar inte för att maximera antalet fakturerade timmar – vi rekryterar och arbetar målinriktat för att utveckla blivande toppjurister.

Medmänsklighet:

Vi är en juristbyrå med ett genuint intresse i att hjälpa människor. Pengar är sekundärt i förhållande till medmänsklighet. Ett gott hjärta premieras vid rekrytering såväl som vid avancemang i karriärstrappan. Vi behöver arbeta med individen i fokus för att göra ett bra arbete och må bra själva. Det finns inget substitut för kvalité och medmänsklighet.

Vi söker alltid erbjuda mervärde för våra klienter:

Vi skapar mervärde i allt vi gör och levererar över förväntan. Vi som experter är bäst lämpade att bedöma vad klienten behöver och utför inte bara jobbet – vi finner kreativa, alternativa eller kompletterande lösningar.

Vi erbjuder

Redan från start ges du möjligheten att arbeta självständigt och ansvara för egna klienter. Du kommer även att arbeta nära våra andra jurister i andra aktuella ärenden. Genom tidigt ansvar tror vi att du kommer utveckla affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet, vilket vi anser är en förutsättning för att leverera resultat av kvalité. Du kommer kontinuerligt att uppmuntras till att ta egna initiativ och komma med förslag och idéer som kan förbättra verksamheten. Vi ställer höga krav på oss själva och våra medarbetare. Arbetet kommer att ske från våra nya, fräscht renoverade, lokaler i centrala Stockholm.

Om rollen och förväntningarna

På D.E.R. Juridik kommer du att arbeta med ett brett spektrum av juridiska frågor. Vi söker dig som har rätt inställning till yrket med höga ambitioner och stor noggrannhet. Därutöver är det en fördel om du är proaktiv, pragmatisk och lösningsorienterad till din natur. Därför underlättas det om du är en utåtriktad och öppen person som trivs att arbeta både självständigt och i team. Det är meriterande om du har erfarenhet från tingtjänstgöring eller 1–2 års erfarenhet från en affärsjuridisk byrå.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla ett CV, ett kort och översiktligt brev, betyg från juristprogrammet och eventuellt andra relevanta intyg. Ansökan skickas till malou@derjuridik.se. Du är välkommen att ansöka till tjänsten redan idag. Vi anställer löpande.

Kontaktperson

Malou Grönlund

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vi är en affärsjuridisk byrå som biträder svenska som internationella klienter och våra affärsjurister jobbar med samtliga ärenden inom affärsjuridiken. Hos oss får du frihet under eget ansvar och får vara med och växa med ett företag som har storskaliga planer. Vi tror på work-life balance och trettio-timmars veckor, för att uppmuntra till ett mer effektivt arbete, så att du sedan kan njuta av din fritid. Detta är bara ett av många moderna knep vi använder oss av för att konkurrera med de allra största – vi premierar innovativt och modernt tänkande i alla aspekter av vår verksamhet och i våra tjänster.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram