CQ Recruitment Days 20-21 november 215 visningar0 ansökningar

Är du vår nya kollega? Under två dagar välkomnar vi på Cederquist dig in bakom kulisserna för att själv prova på om Cederquist är rätt arbetsplats för dig. Om det känns rätt för båda ser vi fram emot att utvecklas tillsammans med dig som biträdande jurist, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool.    

Säkert har du sett vår bruna väska. Men vad mer särskiljer Cederquist från andra byråer? Efter två interaktiva, utmanande och utvecklande rekryteringsdagar kommer du definitivt att ha svar på den frågan. Utöver att vi lär känna varandra så kommer du även att ta med dig värdefulla insikter om dig själv och hur du upplever att rollen som affärsjurist på Cederquist passar för just dig.

Vi vet att det är många frågor som snurrar i huvudet när man börjar närma sig slutet av sin utbildning. Vad vill jag arbeta med, vilken arbetsplats vill jag vara på, vilka kollegor vill jag arbeta med? Kanske har du redan landat i att affärsjuridik blir din första anhalt efter examen eller så är du nyfiken och vill prova på att arbeta extra på byrå under studietiden. Om vi båda upplever att vi matchar med varandra under rekryteringsdagarna ser vi fram emot att lära känna dig ännu bättre som biträdande jurist, sommarnotarie eller som en del av vår talangpool. Erbjudandet kommer att anpassas efter hur långt du har kommit i din utbildning och givetvis även vad du själv är intresserad av.

Dag 1

Syftet med den första dagen är att få lära känna varandra bättre och att du som deltar, efter den här dagen, ska få en praktisk inblick i hur rollen som affärsjuridik konsult på en byrå ser ut. Vi vill att du ska få en uppfattning om vilka höjdpunkter och utmaningar som präglar arbetet, vad kundsamarbeten innebär, hur ett typiskt projekt kan se ut samt vad som kännetecknar just Cederquist och vår företagskultur. Många tips och råd ges under dagen och stort utrymme för frågor och interaktion finns. Från Cederquist finns vår Managing Partner, våra Partners och Associates, HR och Marknad representerade. Vi avslutar sedan dagen med en gemensam middag tillsammans med flera medarbetare från Cederquist.

Dag 2

Under en halvdag får du en unik möjlighet att individuellt träffa våra verksamhetsgrupper och lära dig mer om deras arbete. Du kommer på förhand få välja ut vilka verksamhetsgrupper som du är mest intresserad av, därefter matchar vi ihop dig med representanter från grupperna. Även representanter från HR och marknad närvarar under dagen och ger dig återkoppling på ditt personlighetstest, som du har genomfört innan vi träffas. Du kommer med andra ord att få lära dig mycket om våra verksamhetsgrupper samt om dig själv och du får med dig många värdefulla tips inför ditt framtida jobbsökande som färdig jurist.

Ansökan

Anmälan görs innan den 9 november via länken nedan. I samband med din anmälan är vi tacksamma för en kort personlig beskrivning, CV, betyg samt eventuella andra intyg. Vi ser även att du bifogar en bild på dig själv som vi kommer att använda under dagarna. I och med att antalet platser är begränsade kommer ett urval att göras.

För att du ska få ut maximalt med nytta och nöje av dagarna ser vi att du är på termin 4 eller senare i din utbildning. Bor du på annan ort men vill gärna få möjlighet att delta? Cederquist bekostar givetvis din resa t/r samt hotellövernattning i Stockholm den 20 november.

Vi ser fram emot att träffa dig!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 95 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt klientfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram