Centrum för rättvisa söker sommarnotarier 2020 1750 visningar0 ansökningar

Vill du få en inblick i arbetet på Centrum för rättvisa och lära dig mer om strategisk processföring mot staten för enskildas rättigheter?

Centrum för rättvisa tar varje sommar emot två sommarnotarier under juni månad. Tjänsten innebär bland annat att notarierna genomför ett projektarbete under ledning av Centrum för rättvisas jurister.

Vi söker dig som har:

  • Läst minst sex terminer på juristprogrammet
  • God initiativförmåga och är noggrann
  • God juridisk kompetens och analytisk förmåga
  • Ett intresse för frågor som rör individens fri- och rättigheter

Tjänsten är på heltid under fem veckor och är avlönad. Anställningstiden är den 8 juni 2020 till och med den 10 juli 2020. Tjänsten är förlagd till Centrum för rättvisas kontor i Gamla stan i Stockholm.

Sista ansökningsdag för 2020 års sommarnotarietjänster är den 27 januari 2020. Ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt betyg. Frågor om tjänsten samt ansökan skickas till lisa.andersson@centrumforrattvisa.se.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Centrum för rättvisa står upp för individen genom att driva rättsprocesser och delta i debatten om rättighetsfrågor. Stiftelsen bildades år 2002 som en ideell och oberoende aktör med uppdrag att värna enskildas fri- och rättigheter. Sedan dess har Centrum för rättvisa steg för steg etablerat sig som Sveriges ledande organisation på detta område.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram