CASIMIR SWEDEN AB söker juriststudenter 917 visningar0 ansökningar

CASIMIR SWEDEN AB söker juriststudenter från termin två till sex med intresse för associationsrätt för rollen som MANAGER på BOLAGSSTÄMMOR .

Casimir har sedan 2003 i samarbete med koncernen Euroclear hanterar mötesadministrationsuppgifter  på börsbolags bolagsstämmor. Casimir och Euroclear utgör tillsammans marknadsledare i Sverige och Finland.

Nu söker Casimir managers på deltid för arbete i Stockholmsområdet.

En manager är ansvarig för bolagstämmans administration. Managerns uppgift är att under bolagsstäm-man koordinera och arbeta med olika databehandlingssystem som hanterar mötets bokföring, rösträkning och övriga uppgifter som stödjer ordförandens arbete. Arbetet ger en unik inblick i genomförandet av börslistade bolags bolagsstämmor.

För att kunna utföra arbetsuppgifterna krävs kännedom om de relevanta bestämmelserna i den svenska aktiebolagslagen, goda datorkunskaper, utmärkta färdigheter i kommunikation och kundservice samt goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är inget krav men ses som en merit. Vårt bolags koncernspråk är engelska.

På grund av arbetsuppgifternas karaktär är punktlighet och pålitlighet ett krav.

Arbetet är på deltid och sker främst under de ordinarie bolagsstämmornas högsäsong från början av februari fram till slutet av juni. Arbetet förutsätter beredskap att resa.

Vi erbjuder våra arbetstagare en konkurrenskraftig lön och en trevlig arbetsgemenskap.

Frågor angående tjänsten kan ställas till e-postadresserna nedan. Mera information på www.casimir.fi.

Skicka in din ansökan och CV på engelska samt gärna en kopia på ditt studieutdrag, studentbetyg och arbetsintyg från tidigare anställningar på svenska eller engelska så snart som möjligt till adress info@casimir.fi.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Casimir har sedan 2003 i samarbete med Euroclear Finland Oy (Finlands Värdepapperscentral) hanterat mötesadministrationsuppgifter på finska börsbolags bolagsstämmor. Casimir och Euroclear Finland utgör tillsammans marknadsledare i Finland. Över 90 procent av de finska börsbolagen använder sig av Casimirs och Euroclear Finlands tjänster.

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram