Brick Advokat söker biträdande jurist inom entreprenadrätt med några års erfarenhet 156 visningar0 ansökningar

På samma sätt som varje enskild person är en betydelsefull del när man bildar ett stort lag, är juridiken en betydelsefull del när man skapar en god affär. Vi är en affärsjuridisk byrå med mångårig kunskap inom entreprenadrätt, hyresrätt, fastighetstransaktioner, offentlig upphandling samt tvistlösning och process som skapar mervärde för våra klienter och anställda. På Brick Advokat präglas arbetet av kvalitet och laganda. Medarbetarnas trivsel är av avgörande betydelse, med ett öppet och respektfullt arbetsklimat. Vi delar med oss av kunskap, engagemang och tid till varandra.

Just nu söker vi en biträdande jurist med erfarenhet från entreprenadrätt som vill förstärka och bli en del av vårt team.

Om rollen

Vi söker dig som tycker det är viktigt med värdegrunder och att arbeta i ett team med hängivna och erfarna kollegor. Du ska tycka om att ta egna initiativ och leverera högkvalitativa juridiska råd. Vi utmanar och stöttar varandra med målsättningen att alltid hjälpa våra klienter att bygga fantastiska affärer. Vi ser att du har goda akademiska meriter, gärna med genomförd tingstjänstgöring samt omkring två-tre års erfarenhet från advokatbyrå.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett välkomnande och öppet arbetsklimat där alla inkluderas att delta i utvecklingen av vår verksamhet. Biträdande jurister erbjuds tidigt att få ha egna klientkontakter och vara delaktig i handläggningen av ärenden från början. Skicka in din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) och berätta varför du vill bli en del av vårt team till info@brickadvokat.se

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan till info@brickadvokat.se

Frågor om tjänsten besvaras av COO Jessica Zetterquist. 072 560 06 82
Jessica.zetterquist@brickadvokat.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vi är en affärsjuridisk specialistbyrå inom entreprenadrätt, fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt, offentlig upphandling samt tvistlösning och process. Vi ger högkvalitativ rådgivning nära våra klienters affärer, med den viktiga personliga kontakten. Hos oss präglas arbetet av kvalitet och laganda. Medarbetarnas trivsel är av avgörande betydelse, med ett öppet och respektfullt arbetsklimat. Vi delar med oss av kunskap, engagemang och tid till varandra.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram