Seniora biträdande jurister till TMT-gruppen 215 visningar0 ansökningar

Delphi befinner sig i en expansiv fas och till vårt Stockholmskontor rekryterar vi nu jurister till en av Sveriges främsta grupper för TMT.


Din profil


Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. Det förutsätter medarbetare som brinner för sina intresseområden, är förtroendeingivande och som inser vikten av affärsmässighet och god klientförståelse.

Till vår verksamhetsgrupp för TMT i Stockholm söker vi nu jurister med 3-5 års erfarenhet från advokatbyrå, bolag eller annan organisation. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet av att arbeta med IT avtal såsom t.ex. outsourcing, systemleveransavtal,  avtal om molntjänster och licenser. Du har en svensk juristexamen med mycket goda studieresultat. Vi värdesätter entreprenörskap, framåtanda, samarbetsförmåga och social kompetens – då det är egenskaper som gör att du kommer att trivas bra hos oss. Du har ett genuint intresse för juridik och affärer, ett förtroendeingivande sätt samt trivs i rådgivarrollen. Vidare är du effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift.


Om tjänsten
Inom vår TMT-grupp arbetar vi specialiserat med IT/digitalisering, e-handel och personuppgiftsfrågor. Delphi erbjuder en möjlighet att arbeta med spännande uppdrag i juridikens framkant och du kommer att arbeta tillsammans med några av Sveriges ledande jurister inom området. Genom åren har vår verksamhetsgrupp tilldelats en rad prestigefyllda uppdrag och priser och bland våra klienter återfinns några av världens allra största företag. Är du den vi söker erbjuds du ett roligt, utvecklande och utmanande arbete i en händelserik miljö.

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Vi tror på samarbete utan onödiga hierarkier. Hos oss får du som ung jurist arbeta i team med partners, driva ärenden tillsammans med seniora kollegor och ha klientkontakt tidigt i karriären. Det tror vi skapar delaktighet och goda förutsättningar för att både trivas och lyckas i din roll.

Vårt fokus är och har alltid varit att leverera värde och nytta till våra klienter. Att vi tilldelats Årets Advokatbyrå tre år i rad i Regis årliga kvalitets- och branschstudie ser vi som kvitto på att det vi gör uppskattas av våra klienter. Inom flera områden rankas Delphis specialistkompetenser bland de främsta i Sverige och vi har ett stort antal jurister rankade som ledande på individnivå hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Förra året tilldelades vi det allra första Justitiapriset – en utmärkelse som delas ut till den affärsjuridiska advokatbyrå som arbetar bäst med jämställdhet.

Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke som arbetar för att skapa en mer jämställd arbetsplats, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR/Talent Manager Karin Ellioth Olsson via mejl: Karin.ellioth-olsson@delphi.se


Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena. Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag. Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Delphi har ca 195 medarbetare, varav 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram