Biträdande jurister till konkurrens- och upphandlingsgruppen 383 visningar0 ansökningar

Vad erbjuder vi?

Hannes Snellman är en ledande nordisk affärsjuridisk advokatbyrå och vårt konkurrensrätts- och upphandlingsteam har lång erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling, svensk och internationell konkurrensrätt, statligt stöd och regulatoriska frågor. Hos oss får du möjligheten att arbeta brett inom alla delar av konkurrensrätten och upphandlingsjuridiken. Du blir snabbt en värdefull medlem i vårt team bestående av totalt åtta personer på Stockholmskontoret. Du kommer också att arbeta i nära samarbete med kollegor från Helsingforskontoret och olika verksamhetsområden. Hos oss får du arbeta dagligen i nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister.

Vi erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap. Du får arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och delta i vårt interna utbildningsprogram Hannes Academy, som erbjuder regelbundna grundläggande och fördjupande kurser i våra verksamhetsområden. Hos oss erbjuds du möjligheten till karriärutveckling i en atmosfär av expertis och professionalism. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar dina idéer för vår fortsatta utveckling.

Vem söker vi?

Har du något års erfarenhet av offentlig upphandling och/eller konkurrensrätt och är redo att ta nästa steg i din personliga utveckling och karriär eller är du en ambitiös blivande jurist som inom ramen för din utbildning har specialiserat dig på offentlig upphandling och/eller konkurrensrätt? Vi söker dig med ett gediget, dokumenterat intresse för upphandlingsärenden och/eller konkurrensrättsfrågor, och viljan att vidareutveckla dig och vårt team inom detta område. Vi söker dig med höga ambitioner, framstående akademiska meriter samt en passion för juridik och affärer. Har du erfarenhet från advokatbyrå eller myndighet och/eller är tingsmeriterad har du en särskilt intressant bakgrund.

Kulturen hos oss präglas av entreprenörskap, engagemang och kvalitet. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös person med ett genuint intresse för juridik och affärer. Du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd som tycker att den internationella affärsjuridiska marknaden är spännande. Vidare söker vi dig som är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du är också pålitlig och trivs i konsultrollen.

När och hur ansöker du?

Om du är rätt kandidat för tjänsten är du varmt välkommen att skicka ditt personliga brev, CV, betyg och relevanta intyg så snart som möjligt eftersom urval sker löpande. Vänligen skicka in handlingarna via vårt rekryteringssystem.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:
Joakim Lavér, Partner, Competition & Procurement, tel. 0760 0000 37.
Peter Forsberg, Partner, Competition & Procurement, tel. 0760 0000 80.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Henriikka Tihinen, HR Specialist, tel. 0760 0000 98.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.
Lär känna oss
Fler annonser från Hannes Snellman

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram