Biträdande jurister till AG Advokat 276 visningar0 ansökningar

AG Advokat är Sveriges största boutiquebyrå. Affärsidén är att tillhandhålla ett komplett erbjudande av juridiska tjänster till den svenska fastighets- och byggbranschen. Byrån är mycket väletablerad på marknaden och rankas som en av de absolut främsta inom dessa branscher. Vägen till denna framskjutna position har varit och är alltjämt specialisering. Den har gett oss en unik insikt och kunskap om våra kunders kommersiella förutsättningar och om det juridiska hantverk som krävs för att kunna tillhandhålla rådgivning på högsta nivå. Vi är idag 65 jurister. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om byrån här. Vi söker nu fler biträdande jurister till vårt starka team, särskilt inom kommersiell tvistelösning och transaktioner.

Sedan lång tid är en av byråns kärnverksamheter att driva tvister vid domstol eller i skiljenämnd, inte sällan avseende större byggprojekt med omfattande tvistebelopp. Därutöver agerar vi som juridiskt projektstöd i pågående entreprenader. Till detta verksamhetsområde söker vi nu biträdande jurister med goda meriter och stort intresse för kommersiella tvister. Notarietjänstgöring och/eller tidigare erfarenhet från advokatbyrå inom samma verksamhetsinriktning är särskilt meriterande.

Även vår mer nystartade, men mycket expansiva, verksamhet inom transaktioner och fastighetsrättslig rådgivning söker biträdande jurister. Vi hanterar stora komplexa transaktioner, ofta med inslag av fastighetsutveckling i olika stadier, men även mindre transaktioner och löpande rådgivning till marknadens olika aktörer. Vi söker dig med goda meriter samt intresse och engagemang för arbete på en dynamisk och utvecklande arbetsplats med stark teamkänsla.

Din ansökan
Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) via vår karriärsida, http://karriar.agadvokat.se, senast den 7 december. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsterna besvaras av Sofie Holmbring, HR-assistent, sofie.holmbring@agadvokat.se eller gruppcheferna Johan Lindberg (transaktioner), johan.lindberg@agadvokat.se och Johan Rosén (tvistelösning), johan.rosen@agadvokat.se. Samtliga nås även via telefonnummer 08-677 17 00
(växel).

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
AG Advokat är en av Sveriges ledande advokatbyråer inriktad mot fastighets- och bygg­branschen. Vi är totalt ca 80 medarbetare, av vilka ca 60 är jurister, med kontor i NK-huset i centrala Stockholm. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram