Biträdande jurister till AG Advokat 825 visningar0 ansökningar

AG Advokat är en av Sveriges ledande byråer inom entreprenad- och fastighetsrätt. Våra medarbetare är specialiserade inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av komplicerade byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 80 medarbetare och sitter i ljusa, moderna lokaler i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Vi månar om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Våra medarbetares kompetens och förmåga är avgörande för att bibehålla den starka position vi har inom våra verksamhetsområden. Du kan läsa mer om byrån här. 

Sedan lång tid är en av byråns kärnverksamheter att driva tvister vid domstol eller i skiljenämnd, inte sällan avseende större byggprojekt med omfattande tvistebelopp. Därutöver agerar vi som juridiskt projektstöd i pågående entreprenader. Till detta verksamhetsområde söker vi nu biträdande jurister med notariemeritering och stort intresse för kommersiella tvister. Vi tror att du som söker är noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga och vilja att delta i byråns och arbetsgruppens utveckling.

Vi erbjuder

  • En möjlighet att få arbeta på en ledande byrå
  • Löpande kompetensutveckling genom AG Akademin
  • En härlig kultur och sammanhållning med många personalaktiviteter, såsom årlig byråresa, sommar- och julfest samt regelbundna after works
  • Moderna lokaler i centrala Stockholm
  • Generösa förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar
  • En omväxlande vardag där du är involverad i flera delar av organisationen

Din ansökan
Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) via vår karriärsida, http://karriar.agadvokat.se. Frågor om tjänsterna besvaras av HR-assistent Sofie Holmbring, telefon 08-677 18 09 eller sofie.holmbring@agadvokat.se.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
AG Advokat är en av Sveriges ledande advokatbyråer inriktad mot fastighets- och bygg­branschen. Vi är totalt ca 80 medarbetare, av vilka ca 60 är jurister, med kontor i NK-huset i centrala Stockholm. 
Lär känna oss
Fler annonser från AG Advokat

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram