Biträdande jurister med intresse för M&A 250 visningar0 ansökningar

ma

 

Vem söker vi?

Har du ett gediget intresse för M&A och en vilja att vidareutveckla dig inom detta område? Vi söker just nu efter biträdande jurister till vår Private M&A-grupp. Som biträdande jurist hos oss kommer du snabbt att få spela en viktig roll i vårt lag och arbeta med svenska, nordiska och internationella bolag samt andra M&A-aktörer såsom riskkapitalbolag och investmentbanker.

Är du en person som motiveras av att vara med där det händer och som uppskattar utmaningar? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss. Vi söker dig med talang och höga ambitioner, med framstående akademiska meriter samt en passion för juridik och affärer. Vi vill att du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du är pålitlig och har personlighet som passar för konsultrollen. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar alla idéer som kan hjälpa oss och dig att bli mer framgångsrika.

Vi söker såväl dig som har 2 till 4 års erfarenhet inom Private M&A från en annan affärsjuridisk byrå som dig som snart vill ut på arbetsmarknaden efter studier till jur. kand. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna även erfarenhet från utlandsstudier, examen i ekonomi eller tingsmeritering.

Vad erbjuder vi?

Vårt Private M&A-team har en lång erfarenhet av att hantera stora och spännande företagsöverlåtelser. Som biträdande jurist hos oss får du en unik möjlighet att starta och utveckla din karriär i ett team som är ett av de mest framstående i Sverige och Norden. Hos oss blir du snabbt en mycket värdefull medlem i teamet och du kommer att arbeta i nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister. Teamet arbetar också tillsammans med flera av våra andra arbetsgrupper inom t ex aktiemarknadsrätt, finansiering, fastighetstransaktioner och konkurrensrätt.

För att bistå dig med att utveckla din karriär kommer en delägare att stödja dig i din juridiska och professionella utveckling. Du kommer dessutom bli tilldelad en fadder som hjälper dig att komma in i byrågemenskapen. Som ny biträdande jurist kommer du också delta i HS Academy, vårt interna utbildningsprogram, som erbjuder regelbundna grundläggande och fördjupande kurser i våra verksamhetsområden samt Legal English.

När och hur ansöker du?

Om du är rätt kandidat för tjänsten ska du skicka ditt personliga brev, CV, betyg och relevanta intyg så snart som möjligt eftersom vi intervjuar löpande. Handlingarna ska skickas via vårt rekryterings-system på www.hannessnellman.com.

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Henriikka Tihinen, henriikka.tihinen@hannessnellman.com eller telefon 0760 000 098.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram