Biträdande jurister med inriktning mot konkurrensrätt 140 visningar0 ansökningar

Hos oss får du arbeta med spännande och utmanande uppdrag redan från dag ett tillsammans med kompetenta, drivna och trevliga kollegor. Vårt arbete präglas av ett starkt engagemang för våra klienter och en laganda där varje individ är viktig. Du blir inte en i mängden. Du kommer tidigt i kontakt med såväl svenska som utländska klienter och andra advokatbyråer

Vi söker dig som har ett starkt intresse för konkurrensrätt något eller ett par års erfarenhet av arbete med EU- och konkurrensrätt från affärsjuridisk byrå, myndighet eller domstol och dig som är nyexaminerad från juristlinjen med ett brinnande intresse för konkurrensrätt, gärna med en mastersutbildning inom området. Vår konkurrensrättsgrupp arbetar med några av de största och mest spännande svenska och internationella ärenden inom området, såsom kartellutredningar- och processer, missbruk av dominerande ställning och konkurrensrättsliga skadeståndsprocesser (private enforcement). Nu söker vi dig som är driven, engagerad och vill bidra till Hammarskiöld & Co’s fortsatt starka utveckling inom detta område.

Som person har du förutom mycket goda juridik- och språkkunskaper även ett starkt inre driv och intresse för klientens affär och specifika förutsättningar.  Du sporras av att hitta lösningar och leverera de bästa resultaten. Du har en positiv inställning och trivs i sociala sammanhang där du på ett naturligt sätt skapar nya kontakter och långsiktiga relationer. Du har potentialen – vi ger dig förutsättningarna.

Tror du att vi passar för varandra? Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@hammarskiold.se senast den 1 februari 2018. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från juristutbildningen, gymnasiet och eventuella före detta arbetsgivare. Vi kallar till intervju löpande så skicka in din ansökan redan idag.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta advokat Claes Langenius (delägare) på 08-578 450 00.

Dela annonsen
Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Byrån anlitas frekvent av stora företag och myndigheter och verksamheten har en stark internationell prägel. Våra fokusområden är företagsförvärv och börsrätt, bank och finans, kommersiella tvister, IT- och immaterialrätt samt EU- och konkurrensrätt. Vi sitter i vackra lokaler belägna vid Skeppsbron i Gamla Stan. För mer information, besök gärna www.hammarskiold.se.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram