Biträdande jurister inom Intellectual Property and Technology (IPT) 104 visningar0 ansökningar

Vi fortsätter vår tillväxtresa och expanderar vår verksamhet inom Intellectual Property and Technology.
Vill du ta ditt nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss? Vi söker ambitiösa jurister och advokater med intresse för immateriella rättigheter och teknologi.

På DLA Piper blir du en del av ett skickligt team med bred erfarenhet av att upprätta, granska, förhandla och förvalta olika former av kommersiella avtal, hantera förvärv och investeringar, immaterialrättsliga frågor, IT- och teknikrelaterade frågor, personuppgiftsrelaterade frågor (GDPR) samt media- och sportjuridik.

Vi hjälper våra klienter att skydda sina immateriella tillgångar men även att göra bra affärer genom att investera i eller förvärva bolag, utveckla, sälja eller licensera sina tillgångar. Vi bistår även våra klienter med rådgivning t.ex. vid tvister, med anledning av deras marknadsföring eller i samband med produktioner av tv-program eller långfilm. Våra klienter finns såväl på den svenska som på den internationella marknaden.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig gedigen kompetensutveckling i form av utbildning, både lokalt och internationellt, i kombination med mentorskap och kontinuerlig feedback. Vår spelplan sträcker sig långt bortom Sveriges gränser vilket gör att vi kan erbjuda goda möjligheter till secondments på våra DLA Piper-kontor runt om i världen.

Hos oss bygger du upp ditt professionella nätverk internationellt och utvecklas i en rask takt – oavsett om du kommer till oss som nyutexaminerad eller senior jurist. Vi har en kultur som uppmuntrar och värderar individuella möjligheter i kombination med inkludering och lagarbete. Här går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har eller är på väg att ta juristexamen, sitter ting eller har arbetat ett eller flera år inom området och nu vill ta nästa steg i karriären. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, goda akademiska meriter, affärsmässighet och en personlighet som går i linje med våra värderingar.

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi söker alltid fler stjärnor till vårt alltjämt växande team inom Intellectual Property and Technology och ser fram emot att läsa din ansökan. Intervjuer sker löpande och tillträde enligt överenskommelse. Vänligen notera att vi endast behandlar ansökningar via vårt ansökningsformulär. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Sofia Tillberg, HR Generalist, sofia.tillberg@se.dlapiper.com.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram