Biträdande jurist till Konkurrens och Upphandling 244 visningar0 ansökningar

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?
Hamilton tillhör de ledande affärsjuridiska advokatfirmorna i Sverige och befinner sig i en spännande och expansiv fas. Vi har under många år haft en framstående och ledande position inom bland annat Konkurrens och Upphandling och teamet har ett flertal gånger blivit topprankade av Chambers & Partners. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra tjänster och behöver därmed förstärka teamet med en biträdande jurist som har särskild inriktning mot offentlig upphandling, med start så snart som möjligt.

Konkurrens- och Upphandlingsgruppen biträder svenska och internationella företag samt upphandlande myndigheter/enheter inom hela spektrat av offentlig upphandling och konkurrensrätt, såsom rådgivning inför upphandlingar, överprövningar i domstol, förvärvsanmälningar och kartellärenden. Vårt mål är att bidra till största möjliga affärsnytta för våra klienter. Hos oss kommer du att få eget ansvar tidigt och därmed möjlighet att utvecklas i snabb takt genom ett nära samarbete med kunniga, dedikerade och engagerade kollegor.

Din profil
Vi söker dig som nyligen har avslutat eller är i slutskedet av din notarietjänstgöring vid förvaltningsdomstol, eller dig som har ett till tre års erfarenhet av arbete inom offentlig upphandling, gärna vid en advokatbyrå. Du har juristexamen med mycket goda studieresultat, och det är meriterande om du arbetat extra, parallellt med dina studier. Vi ser gärna att du även har intresse för konkurrensrätt.

Vi söker dig som delar Hamiltons vision, värderingar och som vill ingå i ett sammansvetsat team med höga ambitioner. För att bli framgångsrik hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och av konsultrollen som bland annat innebär att skapa största möjliga affärsnytta för våra klienter. Du har en stor drivkraft och vilja att utvecklas och lära av dina kollegor, samtidigt som du vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du känner stort ansvar för dina och teamets arbetsuppgifter, arbetar dedikerat och har en god initiativ- och problemlösningsförmåga. Vidare är du pragmatisk med en mycket god samarbetsförmåga. Du är noggrann, har en hög analytisk förmåga och siktar alltid på att leverera resultat av högsta kvalitet. Du trivs i att arbeta i en högpresterande, dynamisk miljö med tidvis högt tempo utan att för den sakens skull göra avkall på kvalitet. Vidare kan du obehindrat uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder
Hamilton tillhör de ledande affärsjuridiska firmorna i Sverige. Hos oss får du tillgång till ledande, branschkunniga specialister och ett omfattande kontaktnät som ger dig goda förutsättningar att lyckas inom affärsjuridik. Vi arbetar med spännande och komplexa uppdrag som innebär dagliga utmaningar där du ges möjlighet att bygga din kompetens. Du kommer även ingå i Hamilton Excellence, firmans karriär- och kompetensutvecklingsprogram, samt ett mentorskap som ger dig goda förutsättningar för en professionell karriärutveckling. Sammantaget bidrar det till en kunskapsintensiv, utmanande och inspirerande arbetsplats. Om du siktar högt så har du alla möjligheter att lyckas hos oss!

Ansökan          
Ansök genom att bifoga CV, personligt brev, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande, registrera därför din ansökan så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta vår Talent & Organisation Manager, Irini Ångnell, på telefon 08-505 501 68 alternativt irini.angnell@hamilton.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår verksamhet bygger på ett true partnership, där varje medarbetares kompetens och passion för sitt arbete används på bästa sätt. Våra olika verksamhetsgrupper har ett nära samarbete med varandra för att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens i varje uppdrag. Genom att kombinera specialistrådgivning med en service utöver det vanliga vill vi skapa långsiktiga och framgångsrika relationer med våra klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram