Biträdande jurist till Fastighetsgruppen 259 visningar0 ansökningar

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. På kontoret i Stockholm är vi idag 160 medarbetare. Fastighetsgruppen arbetar med alla områden inom fastighetsrätten såsom hyres- och bostadsrätt, arrende- och övriga nyttjanderätter, entreprenadjuridik, förvärv och försäljning av fastigheter, exploatering, bygglov och planfrågor m.m.

Fastighetsgruppen växer och vi söker nu en biträdande jurist med stort intresse för allmän fastighetsrätt samt miljö- och tillståndsfrågor. Vi erbjuder dig att bli del av ett team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer.

Som biträdande jurist på DLA Piper arbetar du nära våra delägare och biträdande jurister i aktuella ärenden och får tidigt klientkontakt. Genom det får du affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i konsultrollen. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du som jurist ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential.

Din profil

Vi söker dig som är i slutet av din tingstjänstgöring och dig som har 2-4 års erfarenhet från advokatbyrå. För att kunna bli en bra affärsjurist är det viktigt att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer och god servicekänsla. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg. Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande rekrytering. Ansökan skickas in via vår hemsida www.dlapiper.com.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, linda.warn@dlapiper.com.

 

Välkommen med din ansökan!

Advokatfirma DLA Piper Sweden KBis part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
DLA Piper är Sveriges största globala advokatbyrå med kontor i över 30 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. På kontoret i Stockholm är vi idag 150 medarbetare, varav 100 jurister. För mer information om oss besök vår hemsida.
Lär känna oss
Fler annonser från DLA Piper

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram