Biträdande jurist till Corporate M&A i Stockholm 149 visningar0 ansökningar

Om oss

Linklaters är en internationell affärsjuridisk advokatbyrå som räknar världsledande företag, PE-hus, fonder, finansiella institutioner och internationella banker som några av våra återkommande klienter. Med 30 kontor globalt, har vi lokal närvaro i alla stora affärs- och finanscentra och kan därigenom leverera en unik service till våra klienter runtom i världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden. Läs mer om Linklaters på www.linklaters.com.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist hos oss kommer du att vara en del av vårt Corporate M&A team som arbetar brett med både privata och publika M&A transaktioner, börsnoteringar och nyemissioner. Vårt team i Stockholm har en betydande egen verksamhet med klienter bestående av ledande svenska och internationella företag och fonder. Genom vårt gränsöverskridande arbete har vi också ett nära samarbete med andra kontor, särskilt med huvudkontoret i London som består av ca 2 500 anställda. Hos oss bygger du upp ditt professionella lokala och internationella nätverk och bidrar till att skapa långsiktigt värde för våra klienter.

Vem söker vi

Vi söker dig som har ett starkt intresse för affärsjuridik, du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (då majoriteten av vårt arbete sker på engelska). Servicekänsla, noggrannhet och god analytisk förmåga är också av stor vikt. Vi söker dig som antingen nyligen har tagit examen från juristprogrammet, du som suttit ting eller dig som har ett par års juridisk arbetslivserfarenhet. För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som är intresserad av att lära sig och bidra till både verksamhetens och din personliga utveckling.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en spännande tjänst på en internationell advokatbyrå där det finns stora möjligheter till utveckling. Du får dagligen arbeta i en internationell miljö med härliga kollegor, både i Stockholm och runt om i hela världen. Vi är en innovativ byrå och det finns möjligheter att utvecklas och engagera sig inom många olika områden såsom legal tech, ESG, CSR och pro bono. Vi erbjuder en arbetsplats som värnar om Diversity & Inclusion, agile working och feedback.

Linklaters erbjuder generösa anställningsförmåner och det finns goda möjligheter till secondment på något av våra kontor runtom i världen eller hos någon av våra klienter. Vidare har vi ett brett utbud av globala utbildningar där biträdande jurister från alla kontor deltar på, vilket kommer ge dig möjlighet att snabbt lära känna kollegor från andra kontor och bygga upp ett internationellt nätverk.

För att söka tjänsten skickar du in ditt CV, personliga brev och studieintyg. Sök omgående då vi anställer löpande.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Eleonore Häger, Head of HR via eleonore.hager@linklaters.com

 

Technical Skills:

This list of duties and responsibilities above is not exhaustive.  It is intended to describe the general content of, and requirements for, the performance of this job. As such, the role may also include the undertaking of additional tasks as required.

Dela annonsen
Linklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer. Med 30 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram