Biträdande jurist till Bank och Finans 386 visningar0 ansökningar

Vi söker en biträdande jurist till vår Bank och Finansgrupp som vill börja sin karriär hos oss. Vi erbjuder dig att bli del av ett team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer. Vi verkar dagligen i internationella miljöer och du kommer att arbeta med svenska och internationella transaktioner och hantera frågor som rör lån, obligationer, leasing och andra typer av finansiering.

Som biträdande jurist på DLA Piper arbetar du nära våra delägare och biträdande jurister i aktuella ärenden och får tidigt klientkontakt. Genom det får du affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i konsultrollen. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential.

Din profil

Vi söker dig som är i slutet av dina studier eller nyligen har tagit din juristexamen. Förutom goda studieresultat är det viktigt att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. För att kunna bli en bra affärsjurist är det viktigt att du har ett genuint intresse för affärer och god servicekänsla.

Har du ett personligt engagemang och förmåga att effektivt driva ditt arbete och projekt framåt kommer du att trivas i rollen som biträdande jurist hos oss på DLA. Vi vill ha medarbetare som är bra på att planera och organisera sitt arbete och är angelägna om att nå resultat med hög kvalitet. Vi söker dig som är prestigelös och trivs med att arbeta i team och tycker om att utveckla och underhålla personliga relationer.

Ansökan

Din ansökan ska bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas in via vår hemsida www.dlapiper.com.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, 070 988 66 47, linda.warn@dlapiper.com.

Välkommen med din ansökan!

 

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities.Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela annonsen
DLA Piper är Sveriges största globala advokatbyrå med kontor i över 30 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. På kontoret i Stockholm är vi idag 150 medarbetare, varav 100 jurister. För mer information om oss besök vår hemsida.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram