Biträdande Jurist 404 visningar0 ansökningar

Novak & Martin Advokatfirma har mångårig erfarenhet av tvister och förhandlingar. Vi är fem medarbetare och söker nu en mer erfaren biträdande jurist samt en nyexaminerad biträdande jurist för heltidsanställning.

Tjänsten

Du kommer att delta i det löpande arbetet på vårt kontor som är beläget i centrala Stockholm. I din roll som biträdande jurist hos oss får du möjlighet att redan från dag ett arbeta tätt tillsammans med övriga medarbetare och vara delaktig i såväl förhandlingar som klientmöten. Novak & Martin Advokatfirma arbetar främst med tvistemål och rådgivning inom fastighetsrätt, entreprenadrätt, samt rådgivning åt företag. Vi arbetar också med företagsrekonstruktion, övriga tvistemål samt brottmål. För mer information se www.nomadvokat.se.

Vi söker  

Vi söker jurister med ett genuint intresse för problemlösning, juridiska frågeställningar och självständigt arbete. För tjänsten som erfaren jurist bör du ha några års erfarenhet av juridiskt arbete på advokatbyrå eller tingsmeritering. Tillträde planeras till maj 2021 och lön enligt överenskommelse.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista anmälningsdag. För frågor om tjänsten eller om oss på Novak & Martin Advokatfirma är du välkommen att kontakta Elias Martin på 070-630 05 04.

Ansökan märkt ”biträdande jurist” ställs till em@nomadvokat.se senast den 10 maj 2021.

Vi ser fram emot din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Novak & Martin grundades av Mattias Novak och Elias Martin. Hos oss är klienten i fokus, kvaliteten avgörande och vårt yrkeskunnande gediget. Novak & Martins stora erfarenhet av tvister och förhandlingar inom en mängd olika ärenden ger klienten en säker plattform att stå på. Novak & Martin arbetar med företag, föreningar och privatpersoner. Våra specialområden är entreprenadrätt, fastighetsrätt, företagsrekonstruktion, ekobrott och arbetsrätt.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram