Biträdande Jurist 810 visningar0 ansökningar

Novak & Martin Advokatfirma är en firma med mångårig erfarenhet av tvister och förhandlingar med fem medarbetare som nu söker en biträdande jurist för heltidsanställning på ett års vikariat.

Tjänsten

Du kommer att biträda firmans advokater i det löpande arbetet på vårt kontor som är beläget i centrala Stockholm. I din roll som biträdande jurist hos oss får du möjligheten att redan från dag ett arbeta självständigt och vara delaktig i såväl förhandlingar som klientmöten. Novak & Martin Advokatfirma arbetar främst med fastighetsrätt, entreprenadrätt, arbetsrätt, rekonstruktion och försäkringsrätt. Vi arbetar även med andra typer av tvistemål samt brottmål.

För mer information se www.nomadvokat.se.

Vi söker  

Vi söker en jurist med ett genuint intresse för problemlösning och juridiska frågeställningar. Tidigare erfarenhet av juridiskt arbete på advokatbyrå eller tingsmeritering är meriterande men inget krav. Tillträde planeras till augusti månad 2020 och lön enligt överenskommelse.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista anmälningsdag. För frågor om tjänsten eller om oss på Novak & Martin Advokatfirma är du välkommen att kontakta Elias Martin på 070-630 05 04.

Ansökan märkt ”biträdande jurist” ställs till em@nomadvokat.se senast den 29 maj 2020.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela annonsen
Novak & Martin grundades av Mattias Novak och Elias Martin. Hos oss är klienten i fokus, kvaliteten avgörande och vårt yrkeskunnande gediget. Novak & Martins stora erfarenhet av tvister och förhandlingar inom en mängd olika ärenden ger klienten en säker plattform att stå på. Novak & Martin arbetar med företag, föreningar och privatpersoner. Våra specialområden är entreprenadrätt, fastighetsrätt, företagsrekonstruktion, ekobrott och arbetsrätt.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram