Biträdande jurist 651 visningar0 ansökningar

Agenda Advokatbyrå består idag av drygt 20 medarbetare fördelat på advokater, biträdande jurister och administrativ personal. Nu söker vi ytterligare två biträdande jurister. Välkommen till Agenda Advokatbyrå!

Det är inte bara namnet som är nytt hos oss… De senaste åren har vi uppdaterat organisationen med flera nya duktiga medarbetare och i februari 2020 flyttade vi in i våra nya toppmoderna lokaler mitt i centrala Uppsala. Erfarenhet är en av nycklarna till framgång inom affärsjuridiken. Hos oss på Agenda har vi ett flertal advokater med över 25 års erfarenhet av kvalificerad affärsjuridik. Vi är specialister inom våra respektive områden. Samtidigt har en del i vår framgång kommit av att vi håller oss moderna, uppdaterade och bejakar det nya.

I rollen som biträdande jurist arbetar du nära tillsammans med våra advokater och i direkt kontakt med kunden. Du får arbeta i spännande uppdrag inom den komplexa affärsjuridiken, tillsammans med kompetenta och härliga kollegor.

Vi söker dig som har avslutat dina juridikstudier med goda resultat och har viss arbetslivserfarenhet som jurist. Vi ser gärna att du är tingsmeriterad, men det är inget krav.

Du vill utvecklas långsiktigt med oss och våra kunder, men har också hög ambition här och nu. Vår erfarenhet är att det är viktigt att ha ett genuint intresse för affärer och en god servicekänsla för att kunna bli en bra affärsjurist.

För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Vi ger nyanställda möjlighet att prova på flera olika rättsområden under de första åren hos oss. Men har du redan nu en bild av inom vilket verksamhetsområde din passion ligger, förtydliga gärna det i din ansökan.

Annat bra att veta

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag! Välkommen med din ansökan senast 15 april 2020.

Denna rekryteringen hanteras av Jobbet.se och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofie Skaränger på mail sofie.skaranger@jobbet.se
eller via telefon 0703-426600

Varmt välkommen med din ansökan.

Krav

  • Juristexamen
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Tingsmeritering från allmän- eller förvaltningsdomstol
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som jurist
  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Hos Agenda får man mer än bara juridisk rådgivning, man får en relation som bygger på förtroende, ansvar och integritet. Vår organisation består av såväl erfarna advokater som lite yngre biträdande jurister, med det gemensamma målet att affärsjuridik ska leda till affärsframgång. Vi är stora nog att leverera även i de mest komplicerade uppdragen men också små nog att alltid vara personliga. Vi arbetar brett med affärsjuridik och genom åren har vi bland annat riktat in oss på fastighetsbranschen, life science-området, ägarledda företag och den offentliga sektorn. Med juridiska tjänster och som experter och rådgivare i ett vidare perspektiv är vi så mycket mer än jurister. Vi är en partner.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram