Biträdande jurist 259 visningar0 ansökningar

Om oss

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighets-M&A, kommersiell fastighets- och hyresrätt och entreprenadrätt. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Vi är idag ett 20-tal jurister. Vi befinner oss på en expansiv resa och söker därför ytterligare biträdande jurister som vill växa tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Som biträdande jurist kommer du att arbeta med stora välrenommerade svenska och internationella bolag framförallt inom fastighetsområdet. Du kommer främst att arbeta med olika typer av transaktioner och annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik alternativt i vår entreprenadrättsgrupp. Du kommer även aktivt arbeta med att bygga upp byråns expanderande verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen avlagt din juristexamen och/eller suttit ting alternativt har några års erfarenhet. Du har genomgående goda betyg och ett stort intresse för transaktioner. Vi tror att du har ambitionen att bli en framtida delägare och är beredd att satsa på en karriär som affärsjurist. Ett stort intresse för fastighetsjuridik eller entreprenadrätt är inget krav utan affären står i fokus.

För att trivas hos oss ska du ha en vilja att vara med och göra spännande affärer i högt tempo. Du har ett konsultativt sätt med eget driv att genomföra affärer för klientens räkning. I ditt arbete är du noggrann, proaktiv och tillmötesgående gentemot kollegor och klienter. Vi spenderar mycket tid tillsammans, därför ser vi gärna att du är positiv, samarbetsvillig och har nära till skratt.

Vi har både svenska och utländska uppdragsgivare och ser därför att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du erbjuds

Som medarbetare på Real Advokatbyrå får du ett roligt och utvecklande arbete i en ung och pigg organisation med högt i tak och god stämning. Hos oss får du jobba med stora transaktioner i små dedikerade team. Du kommer från start få ta mycket eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll tillsammans med kunniga och trevliga kollegor. Vi är en advokatbyrå som karaktäriseras av professionalism och höga ambitioner och här ges du möjlighet att snabbt nå din fulla potential. Du deltar även i byråns utbildningsprogram och ges stor möjlighet till individuell utveckling och fördjupning.

Anställning och placering

Byråns lokaler finns i Hötorgsskrapan 5 på Sergels Torg i centrala Stockholm.

Anställningen avser en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Erdös Tel: 070- 924 63 10 E-post: ser@realadv.se. OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via mejl.

Tillsammans med din ansökan önskar vi att du även bifogar dina betyg.

 Varmt välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighets-M&A, kommersiell fastighets- och hyresrätt och entreprenadrätt. De senaste åren har vi genomfört transaktioner för klienter som exempelvis NREP, Hemsö och Imperia Fastigheter. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Vi befinner oss på en expansiv resa och söker ytterligare biträdande jurister till byrån.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram