Atlas Advokater söker advokat och biträdande jurist 471 visningar0 ansökningar

Om verksamheten

Atlas Advokater är en ung och modern advokatbyrå som har haft en spännande utveckling och som har vuxit stadigt alltsedan starten 2017. I dagsläget är vi fem advokater, tre biträdande jurister, en kontorschef och två juristassistenter. Vårt huvudkontor är beläget i fina lokaler på Kungsholmen, i närheten av Stockholms tingsrätt, och vi har ett filialkontor i nya lokaler i centrala Nyköping.

Vi är ett sammansvetsat team med högt till tak, och vi sätter ett värde i att det finns erfarna kolleger att bolla tankar och idéer med i verksamheten.

Atlas Advokaters delägargrupp består av tre advokater som alla leder varsitt team med olika inriktningar. Atlas Advokaters styrka är att vi – inom våra team – är nischade och specialiserade inom våra respektive rättsområden, samtidigt som vi – genom våra olika team – har en bredd som innebär att vi kan erbjuda specialiserad hjälp inom många olika rättsområden.

 

Vem söker vi och vad erbjuder vi?

Vi söker

  1. en-två advokat/-er, med särskilt intresse för ekonomisk familjerätt och/eller brottmål, tills vidare på heltid till våra kontor i Stockholm och Nyköping, samt
  2. en biträdande jurist, med särskilt intresse för affärsjuridik, tills vidare på heltid till vårt kontor i Stockholm.

Vi söker i första hand dig med tingsmeritering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har en hög servicekänsla och är van vid att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare är du en noggrann och ordningsam person som även är positiv och social, men som också trivs med att arbeta självständigt. Andra språk än svenska är meriterande.

Du erbjuds en spännande tjänst på en växande advokatbyrå med en trevlig och familjär stämning. Det finns mycket goda möjligheter för dig att själv påverka din karriär och arbetssituation, liksom att vara med och påverka och utforma byråns framtid.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Tillträde av tjänsterna sker enligt överenskommelse. Lön efter överenskommelse.

För tjänsten som advokat, var vänlig och skicka CV, personligt brev, samt eventuella för tjänsten relevanta intyg och referenser till kontorschef Petra Dahl; petra@atlasadvokater.com senast den 11 december 2020. Urval sker löpande.

För tjänsten som biträdande jurist, var vänlig och skicka CV, personligt brev, samt eventuella för tjänsten relevanta intyg och referenser till advokat Marcus Jonsson Engstrand; marcus@atlasadvokater.com senast den 11 december 2020. Urval sker löpande.

Se mer om vår verksamhet på www.atlasadvokater.com.

Dela annonsen
Atlas Advokater är en allmänpraktiserande advokatbyrå och åtar sig uppdrag inom framför allt brottmål, familjerätt, arvsrätt, skadestånds- och försäkringsrätt, socialrätt, utlänningsrätt, bolagsrätt samt fastighetsrätt. På Atlas är varje klient i fokus. Det viktigaste och mest värdefulla för oss är förtroendet från våra klienter, och detta förtroende förvaltar vi genom hårt arbete i varje klients ärende. Det hårda arbete som vi på Atlas lägger ner på våra klienter kännetecknas av stor juridisk kunskap, brinnande engagemang och ett genuint intresse för de rättsområden som Atlas arbetar med. Atlas Advokater är verksamma i Stockholm, Västerås, Nyköping, Östersund och Uppsala och det huvudsakliga kontoret är beläget i Stockholm.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram