Associate Trainee VT 2022 46 visningar0 ansökningar

Är du vår nästa Associate Trainee?

Läser du juristprogrammet och är nyfiken på hur det är att arbeta med affärsjuridik? Genom att bli vår nästa Associate Trainee erbjuder vi dig en möjlighet att få en inblick i hur det är att jobba hos oss redan innan du har tagit examen.

Många av våra medarbetare började jobba hos oss redan under studietiden och har stannat kvar sedan dess. Genom vår nyinstiftade tjänst, Associate Trainee får du en möjlighet att lära känna oss på djupet och se om vi delar grundläggande värderingar. Att få en inblick i vad man arbetar med på affärsjuridisk byrå brukar våra studentmedarbetare tycka är värdefullt och att det adderar en extra dimension till studierna. Vi ser långsiktigt på våra traineer och hoppas att vi ska följas åt under åren och utvecklas tillsammans.

Vad vi erbjuder dig

Under vårterminen 2022 arbetar du heltid som Associate Trainee med lön. Du tillhör ett team i en av verksamhetsgrupperna Transactions eller Business Advisory och får en dedikerad projektledare som din närmsta chef. Du jobbar nära projektledaren och assisterar juristerna i ditt team i pågående projekt. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. rättsutredningar, PM skrivning, översättningar, framtagande av bolagsdokument, avtalsgranskning och kontakt med relevanta myndigheter.  Det här är en möjlighet för dig att testa på rollen som biträdande jurist på affärsjuridisk byrå på riktigt.

För att söka en tjänst som Associate Trainee behöver du ha avslutat termin sex på juristprogrammet senast januari 2022. För att bli Associate Trainee tar du ett studieuppehåll den terminen som du arbetar hos oss.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Eftersom det är viktigt för oss att man delar vår kultur och våra värderingar erbjuder vi nu studenter som närmar sig slutet av sin utbildning en unik möjlighet att prova på livet på Delphi.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla CV, personligt brev samt studieresultat från juristprogrammet. Studieresultaten laddas upp under Övriga dokument.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager Karin Ellioth Olsson på karin.ellioth-olsson@delphi.se.

Välkommen till Delphi!

Dela annonsen

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt 195 medarbetare, varav fler än 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Valet av affärsjuridisk partner är idag viktigare än någonsin. I en värld som ständigt förändras behöver klienterna någon som tar sig tid att förstå hur politiska, tekniska och samhälleliga faktorer påverkar dem. Vi har samma starka driv oavsett om det gäller företagsförvärv eller frågor rörande bank, finans och aktiemarknad, eller processer i domstol och skiljeförfaranden eller om det gäller att hjälpa till med frågor inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt eller IT, tech och immaterialrätt. Hos oss får våra klienter en samarbetspartner som har drivkraften och kompetensen som krävs för att förstå varje klients värld och hjälper dem att fatta framgångsrika beslut. 

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram