Associate till Transactions 434 visningar0 ansökningar

Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Du blir en del av ett framgångsrikt team

Vi söker dig som precis har tagit eller som tar examen i juni från juristprogrammet och är intresserad av att arbeta i vår transaktionsgrupp. Du har mycket goda studieresultat och ett genuint intresse för  privat och publik M&A samt aktiebolagsrätt och aktiemarknadsrätt. Utöver det värdesätter vi entreprenörskap, framåtanda, samarbetsförmåga och social kompetens – då vi tror att det är egenskaper som gör att du kommer att trivas bra hos oss.

Rådgivarrollen

Du trivs i rådgivarrollen och är medveten om vad den innebär. Du är utåtriktad och intresserad av klientkontakt och nätverkande. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift.

På Delphi strävar vi ständigt efter att bli vassare och utvärderar vad vi gör och hur vi gör det, för att inte fastna i gamla tankebanor. Tycker du att det är roligt kommer du att trivas på Delphi.

Vad erbjuder vi?

På Delphi jobbar vi i små team med hög partnernärvaro. Du får tidigt klientkontakt och driver ärenden tillsammans med seniora kollegor. Hos oss får du arbeta med några av Sveriges mest spännande företag tillsammans med flera av landets främsta affärsjurister. Inom flera områden rankas Delphis specialistkompetenser bland de främsta i Sverige och vi har ett stort antal jurister rankade som ledande på individnivå hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500.

Våra medarbetare är vår viktigast tillgång och vi investerar stort i deras utveckling och har därför ett omfattande utbildningsprogram, Delphi Academy, som löper under hela din karriär hos oss .

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager Karin Ellioth Olsson via mejl: Karin.ellioth-olsson@delphi.se

Ansök redan idag – vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt.

Välkommen till Delphi!

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt 195 medarbetare, varav fler än 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Valet av affärsjuridisk partner är idag viktigare än någonsin. I en värld som ständigt förändras behöver klienterna någon som tar sig tid att förstå hur politiska, tekniska och samhälleliga faktorer påverkar dem. Vi har samma starka driv oavsett om det gäller företagsförvärv eller frågor rörande bank, finans och aktiemarknad, eller processer i domstol och skiljeförfaranden eller om det gäller att hjälpa till med frågor inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt eller IT, tech och immaterialrätt. Hos oss får våra klienter en samarbetspartner som har drivkraften och kompetensen som krävs för att förstå varje klients värld och hjälper dem att fatta framgångsrika beslut. 

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. 
Lär känna oss
Fler annonser från Delphi

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram