Associate – Öresund 4262 visningar0 ansökningar

Vi söker alltid nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister och rekryterar löpande under hela året.

Som fullservicebyrå med specialistkompetens inom praktiskt taget alla affärsjuridiska områden och ett stort fokus på utbildning och personlig utveckling har vi en unik plattform där du har möjligheten att forma din egen karriär. Vår ambition är att erbjuda dig bästa möjliga förutsättningar oavsett om du är nyutexaminerad eller mer erfaren jurist. Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör vilket är en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Vi drivs av en stark gemenskap och arbetar prestigelöst över gränserna både inom byrån och tillsammans med våra klienter. Engagemang, trivsel och delaktighet är grundläggande principer för vår verksamhet.

Rollen som biträdande jurist
Rollen som biträdande jurist kan se lite olika ut beroende på vilken grupp och vilka projekt du arbetar med. Gemensamt för våra biträdande jurister är att de ständigt utmanas genom att arbeta med många av marknadens mest spännande uppdrag. Eftersom vi arbetar enligt True Partnership-modellen kommer du som jurist att arbeta nära både seniora jurister och delägare, både inom din egen grupp och tillsammans med andra verksamhetsgrupper och kontor. Genom vårt utbildningsprogram och möjligheten att rotera mellan olika verksamhetsgrupper kommer du snabbt in i arbetet och får en inblick i de flesta rättsområden och ärendetyper som förekommer hos oss. Vår internationella närvaro och våra utlandskontor gör även att du i stor utsträckning arbetar i internationella ärenden även på våra Sverigekontor.

Din profil
Vi söker dig som är på väg att ta eller har tagit juristexamen. För oss är din personlighet minst lika viktig som goda formella meriter. Att du delar våra grundläggande värderingar som präglas av laganda, affärsfokus och kvalitet är viktigt för oss, liksom ditt intresse och din fallenhet för affärsjuridik och konsultrollen. Du brinner för att ge service och lösa problem samt leverera hög kvalitet i allt du gör. Vidare har du ett intresse för näringsliv och företagande och vill utveckla din förståelse för olika typer av verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Johanna Ärlund

+46 8 5950 6197

Dela annonsen
Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Våra omkring 400 jurister är specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Det innebär att vi förstår våra klienters affärsmässiga utmaningar, samtidigt som vi har den juridiska spetskompetensen att hitta de bästa lösningarna på dessa. Vårt grundläggande mål är att alltid överträffa våra klienters förväntningar. Vi ägnar därför stor omsorg åt att rekrytera, behålla och utveckla de mest passionerade juristtalangerna.
Lär känna oss
Fler annonser från Mannheimer Swartling

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram