Associate och Senior Associate till Magnusson – Tax 395 visningar0 ansökningar

Vi är alltid på jakt efter talanger till våra juristteam. Vi tillämpar en öppen ansökningsprocess där vi löpande träffar kandidater som vill ta nästa steg i sin karriär. Välkommen till en inspirerande och spännande arbetsplats i ständig förändring där dina karriärmöjligheter är oändliga.

VI SÖKER FÖRSTÄRKNING TILL VÅRT TAX-TEAM

Vilka är Magnusson?
Magnusson är en internationell och topprankad affärsjuridisk advokatbyrå. Med vår geografiska spridning är vi unikt positionerade att assistera våra klienter i Norden och Östersjöregionen. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden med erfarenhet av ett stort antal branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter. Vår uppgift som rådgivare är att skapa mervärde för våra klienter. Vi är flerfaldigt nominerade till och vinnare av Årets Advokatbyrå, en utmärkelse som baseras på klientnöjdhet.  

Vi tror på våra medarbetare och välkomnar alltid nya idéer och initiativ. Vi erbjuder en internationell plattform, en kreativ miljö och frihet att utvecklas och växa, med trevliga kollegor. Våra värdeord är förtroende, respekt, nytänkande och entreprenörskap och vårt mål är att ett jobb på Magnusson ska vara mer än ett jobb. För mer information om Magnusson besök www.magnussonlaw.com.

Vårt Tax-team i Stockholm
Vårt Tax-team i Stockholm arbetar nära våra andra affärsområden och i synnerhet vårt Corporate/M&A-team. Vi är rådgivare i nationella och internationella M&A-transaktioner, kapitalanskaffningar, omstruktureringar, joint ventures, skatteprocesser etc. Vi arbetar med komplexa strukturfrågor av olika slag för såväl stora bolagskoncerner som mindre ägarledda bolag. Att arbeta med skatterådgivning på Magnusson innebär ofta att vi arbetar mycket nära klientens verksamhet för att kunna tillhandahålla en rådgivning som medför största möjliga affärsnytta. Vår vardag präglas av ett högt tempo, engagemang och kreativitet. Teamet eftersträvar att leverera högsta kvalitet i en miljö där alla får möjlighet att ta ansvar, skapa mervärde och där lagandan är mycket viktig. Ledarskapet bygger på att inspirera, delegera, ge feedback och motivera för att få alla individer och verksamheten att växa. Teamet är topprankat av International Tax Review, Chambers & Partners, Legal 500 och andra ledande rankinginstitut.

Din profil
Det här är en möjlighet för dig som har ett starkt driv för konsultrollen, är nyfiken och har viljan att axla ett ansvar. Du trivs med att arbeta i team, är lösningsorienterad och har roligt även i ett högt tempo. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi har förmånen att arbeta med internationella klientbolag för vilka många av våra uppdrag är gränsöverskridande. Det är därför viktigt att du behärskar engelska väl i tal och skrift. Om du utöver juristexamen har utbildning inom eller erfarenhet av företagsekonomi är det ett plus. Stämmer detta in på dig rekommenderar vi dig att ta chansen att bli en del av Magnussons Tax-team där vi erbjuder stora karriärmöjligheter för rätt person. För tillfället söker vi medarbetare med 3-6 års erfarenhet av att arbeta med skattefrågor.

Ansökan
Ansök genom att skicka in personligt brev, CV, betyg samt i övrigt relevanta intyg via vår hemsida www.magnussonlaw.com. Eftersom tjänsten ska tillsättas snarast och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Anna Hjelm på anna.hjelm@magnussonlaw.com.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Magnusson är en modern, internationell och topprankad affärsjuridisk byrå med 15 egna kontor i 13 länder. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden och med erfarenhet av de flesta branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram