Associate med 4-7 års erfarenhet av bank och finans 259 visningar0 ansökningar

Vill du arbeta med några av de mest prestigefyllda uppdragen inom bank och finans? Tycker du dessutom att det är viktigt med bra ledarskap och hållbarhetsfrågor i en dynamisk och utmanande miljö? Då kan du vara den vi söker. Vi söker dig som har 4-7 års erfarenhet inom bank och finans och vill arbeta på en av Sveriges mest moderna advokatbyråer.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas till en skicklig affärsjuridisk konsult i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade associates och partners. Du kommer att märka att våra kärnvärden kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en personlig utvecklingsplan, ett genomtänkt utbildningspaket och en företagskultur där du uppmuntras till att vara med och göra skillnad. Du kommer ges möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest intressanta uppdrag inom bank och finans. Vår verksamhetsgrupp inom bank och finans rankas ständigt som en av de absolut främsta i Sverige och nu behöver vi fler unika talanger till vårt starka team i centrala Stockholm.

Vem söker vi?

Egenskaper som driv, initiativförmåga, arbetskapacitet, hög ambitionsnivå och ett genuint intresse för både affären och juridiken utmärker dig och bidrar till att vårt redan starka lag blir ännu bättre. Du gillar att arbeta i team och trivs i en sammansvetsad företagskultur. Du är bekväm med att skriva finansieringsavtal och projektledning, gillar att arbeta i team och tycker att det är viktigt med ledarskapsfrågor.

Vi tror att du har 4-7 års relevant arbetslivserfarenhet inom bank och finans från byrå eller bank.

Ansökan

Skicka din ansökan till HR-Specialist Deirdre Net, deirdre.net@cederquist.se. Frågor kan ställas till Deirdre Net, +46 8 522 066 57, partner Johan Lundberg, + 468-52206595

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 95 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt klientfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram