Associate med 4-6 års erfarenhet till vår EU- och konkurrensrättsgrupp 95 visningar0 ansökningar

Vill du arbeta med några av Sveriges mest intressanta uppdrag inom EU- och konkurrensrätt? Vår specialistgrupp består av marknadsledande experter inom området. Vi tillhandahåller rådgivning och biträde i alla slags frågor som rör EU- och konkurrensrätt samt även offentlig upphandling. Det kan handla om avtalsgranskning kring samarbeten, rådgivning kring vertikala konkurrensbegränsningar, förvärvskontroll, missbruk av dominerande ställning, kartellutredningar och eftergiftsansökningar, sektorundersökningar, domstolsprocesser, efterlevnadsprogram och utbildningar. Vår rådgivning är baserad på mångårig erfarenhet och utmärkande kunskaper och vi strävar alltid efter att lämna pragmatiska och kommersiellt gångbara råd. Vi hoppas att du vill vara med nu när vi växer och långsiktigt fortsätta utveckla vår verksamhet.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Vårt arbetssätt uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling och trivsel. Du kommer att märka att våra kärnvärden, kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör. På en internationell arena blir du en del av vårt inofficiella nätverk, upparbetat med några av världens främsta byråer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ca 4-6 års relevant arbetslivserfarenhet inom området. Har du arbetat med dessa frågor på byrå, bolag eller myndighet är det meriterande. Specialistgruppen inom EU-, konkurrens- och upphandlingsrätt har en stark energi och identitet och vi lägger därför också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser givetvis att du har ett intresse för och relevant erfarenhet av EU- och konkurrensrätt samt har en mycket god språkkänsla. Vi tror dessutom att grunden för en bra juridisk rådgivning är en god förståelse för våra klienters verksamheter och behov och vi ser därför gärna att du har ett intresse för affärer eller andra verksamheter utöver den rena juridiken.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en företagskultur där du kan vara med och göra skillnad. Du kommer att ges möjlighet att arbeta brett inom specialistgruppens verksamhetsområden, med avtal, utredningar, tvister och regulatoriska frågor, inte sällan för att hitta nya lösningar på gamla problem.

Självklart har alla medarbetare hos oss en individuellt utformad utvecklingsplan. Du har också en plats i vårt interna utbildningsprogram CQ Academy vilket kan liknas vid en intern MBA med fokus på affärsmannaskap och ledarskap. Det finns även möjlighet att prova på att arbeta hos någon av våra klienter eller hos en internationell vänskapsbyrå. Hos oss får du snabbt eget ansvar och därigenom bidrar du till helheten och hjälper oss att ytterligare växa och stärka vår position.

Är du vår framtida kollega?
Ansök redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande. Frågor kan ställas till HR Manager Deirdre Net 0739-60 66 57 eller Partner Fredrik Lindblom 0739-60 65 70.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 95 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt klientfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram