Är du nyfiken på byrålivet och vill arbeta extra på en affärsjuridisk byrå parallellt med dina studier? 448 visningar0 ansökningar

KLA Karlerö Liljeblad Advokatbyrå söker dig till vår studentpool. Är du nyfiken på byrålivet och vill arbeta extra på en affärsjuridisk byrå parallellt med dina studier? Tveka inte att söka till oss, för oavsett om du tar examen om ett år eller precis har påbörjat dina juridikstudier erbjuder vi dig som student en fantastisk möjlighet att bli en del av vår byrå och få en inblick hur byråverksamhet kan se ut.

Studentpoolen är ett första kliv in i byrålivet där vi ser våra rekryteringar som långsiktiga med goda chanser till utveckling inom organisationen. Som anställd i studentpoolen arbetar du jämte vår administrativa personal men blir även en viktig del av vår verksamhet med dina juridiska kunskaper i praktiskt arbete. Du arbetar nära både våra delägare och våra biträdande jurister och blir snabbt en i gänget.

Vem söker vi?

Vi ser studentpoolen som ett första steg med goda möjligheter till att längre fram ta ett kliv mot biträdande jurist. Till vår studentpool kan du söka redan i början av studierna på juristprogrammet.

Vi värdesätter att du har en affärsmässig framtoning, har social kompetens, är ödmjuk, har samarbetsförmåga, är lyhörd och har erfarenhet utanför den juridiska världen. Vi vill också att du har goda kunskaper i engelska. Oavsett hur långt du har kommit i din utbildning så ser vi att du vill utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom affärsjuridik.

Vad erbjuder vi?

Att arbeta extra hos oss ger dig värdefulla kontakter med oss som arbetsgivare men även med kontakter utanför organisationen då du blir ett av våra ansikten utåt. Du får möjligheten att känna av om rollen som affärsjurist är rätt för dig. Ni är fem studenter som delar på veckan, arbetet innebär att du är här en vardag i veckan.

Vi sitter i ljusa trevliga lokaler precis intill Humlegården, bara ett stenkast från Stureplans puls.

Ansökan

Vi rekryterar löpande till vår studentpool och vill därför gärna träffa dig på en förutsättningslös intervju inför eventuella öppningar längre fram. I din ansökan vill vi ha CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet. Ditt personliga brev ska ge en kort beskrivning av dig som person och dina framtidsplaner samt en motivering till varför du är intresserad av och passar för vår studentpool.

Har du frågor kontakta antingen Nina Sannerteg eller Eva Hendrych på tel 08-200610 eller ställ dina frågor via mail nina.sannerteg@klalegal.se. Din ansökan med aktuellt CV och betyg kan ställas till nina.sannerteg@klalegal.se

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
KLA Karlerö Liljeblad Advokatbyrå grundades 1994 som Karlerö & Co Advokatbyrå. Under 2008 utökade Karlerö & Co Advokatbyrå verksamheten genom sammanslagning med Advokatfirman Liljeblad & Co. Med vårt samlade kunnande är vi redo att möta den affärsjuridiska framtiden med dig.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram