Appelli Advokater – Sommarnotarier, Falun 724 visningar0 ansökningar

Appelli Advokater AB anställer regelbundet sommarnotarier för att ge juridikstuderande en inblick i advokatyrket. Vi är en av Dalarnas största advokatbyråer med 12 jurister och totalt 16 anställda.

Är du intresserad av att göra sommarpraktik på en advokatbyrå som handlägger alla typer av ärenden är du välkommen med din ansökan. Du får en inblick i stora delar av advokatbyråns verksamhet. Vi ser gärna att du har anknytning till Dalarna och du bör ha läst minst tre år på juristlinjen.

Mer information om vår byrå hittar du på vår hemsida www.appelli.se. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Leif Hägglund på 023-14460 eller leif.hagglund@appelli.se.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2019 på mailadress asa.axelsson@appelli.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Appelli advokater är en uppskattad advokatbyrå i Dalarna. Hos oss arbetar engagerade advokater och biträdande jurister, alla med egna kompetensområden. Det vi säger att vi kan, det kan vi på djupet. Tillsammans står vi för lång erfarenhet och bred kunskap. Under årens lopp har vi också byggt upp den trovärdighet som följer med dokumenterad erfarenhet och goda referenser.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram