AG Advokat – Sommarnotarie 2019, Stockholm 1234 visningar0 ansökningar

AG Advokat erbjuder juridiska tjänster till klienter inom bygg- och fastighetsbranschen och byrån rankas som Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning. Våra medarbetare är specialiserade inom fastighetsjuridikens olika rättsområden och därutöver har vi lång erfarenhet av bl.a. tvister och offentlig upphandling. Vi sitter i ljusa moderna lokaler som ligger mitt i centrala Stockholm. Idag arbetar ca 75 personer på byrån, varav 60 är jurister. Du kan läsa mer om byrån här.

Om rollen

Notarieperioden sträcker sig mellan sex till åtta veckor under sommarmånaderna och ger dig som juridikstudent en introduktion till yrket som affärsjurist samt området entreprenad- och fastighetsjuridik. Som sommarnotarie får du möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en framgångsrik advokatbyrå. Under tiden som sommarnotarie har du stöd från en fadder samt övriga jurister i din verksamhetsgrupp.

Vi erbjuder

  • En möjlighet att få arbeta på en ledande byrå
  • En härlig kultur med många personalaktiviteter, såsom sommarfest och regelbundna after works
  • Moderna lokaler i centrala Stockholm
  • En arbetsplats med god stämning och sammanhållning

Ansökan och urval

Skicka din ansökan (CV, personligt brev samt relevanta betyg och intyg) via vår karriärsida, http://karriar.agadvokat.se senast den 31 januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Eventuella frågor är välkomna till Sofie Holmbring, HR-assistent, telefon 08-677 18 09 eller sofie.holmbring@agadvokat.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
AG Advokat är en av Sveriges ledande advokatbyråer inriktad mot fastighets- och bygg­branschen. Vi är totalt ca 80 medarbetare, av vilka ca 60 är jurister, med kontor i NK-huset i centrala Stockholm. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram