Advokatfirman NORDIA söker sommarnotarier 360 visningar0 ansökningar

Advokatfirman NORDIA är en nordisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot försäkrings- och skadeståndsrätt, tvistelösning immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, bolagsrätt och transaktioner samt affärsrelaterad straffrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i World Trade Center, Kungsbron 1, är vi 34 medarbetare, varav 29 jurister.

Till sommaren 2021 söker vi två juriststudenter som under sex veckor vill bli en del av NORDIA och arbeta tillsammans med byråns advokater och biträdande jurister. Våra sommarnotarier får prova på flera av de verksamhetsområden som byrån verkar inom och får en god inblick i hur det är att arbeta på affärsjuridisk byrå. Varje sommarnotarie kommer att handledas av någon av byråns advokater som tillser att tiden hos oss blir givande. Det kan även efter sommaren finnas möjlighet till extraarbete vid sidan om studierna.

De vi söker bör ha läst minst fem terminer på juristprogrammet och ha ett intresse för de rättsområden vi verkar inom.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Goda betyg och språkkunskaper i svenska och engelska förutsätts.

Din ansökan innehållande personligt brev, CV och betyg vill vi ha senast den 15 december 2020. Ansökan skickas till stockholm@nordialaw.com. Ange ”Sommarnotarie 2021” i ämnesraden när du ansöker.

Kontakt

Emil Hofbard, emil.hofbard@nordialaw.com

Välkommen med din ansökan!
www.nordialaw.com

Dela annonsen
Advokatfirman Nordia är en skandinavisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Odense Helsingfors och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot bolagsrätt och transaktioner, försäkrings- och skadeståndsrätt, immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, tvistelösning, ekonomiska brottmål samt insolvensrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i World Trade Center, Kungsbron 1, är vi ca 45 medarbetare, varav 30 jurister.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram