Advokatbyrån Elina Linder rekryterar advokat eller biträdande jurist 222 visningar0 ansökningar

Advokatbyrån Elina Linder är en humanjuridisk advokatbyrå med focus på vårdnadstvister och brottmål som också arbetar med bl.a. migrationsrätt och socialrätt.

 

Vi söker ytterligare en medarbetare till vår byrå där vi erbjuder en möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor på vårt Stockholmskontor med varierande rättsområden och med en möjlighet till specialisering inom de områden vi arbetar inom. Vi erbjuder också de fördelar som följer av att vara en del av en väletablerad humanjuridisk advokatbyrå.

 

Vi söker dig som är advokat alternativ jurist med erfarenhet från domstol, humanjuridisk advokatbyrå eller liknande. Vi vill att du brinner för vårdnadsmål och brottmål men också att du har ett starkt intresse av andra rättsområden som migrationsrätt och socialrätt. Har du också ett intresse för människor och engagemanget, uthålligheten och styrkan som krävs för att hantera utmanande juridiska frågeställningar och klienter i utsatta situationer så är vi advokatbyrån.

 

Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ditt engagemang och din drivkraft att utvecklas.

 

Om ansökningsförfarandet

Din ansökan, innehållande ett personligt brev, CV, betyg från juristprogrammet och andra intyg eller handlingar du önskar åberopa, skickar du till advokat Elina Linder linder@advokatlinder.se Skriv ”Ansökan” i ämnesraden.

 

Tillträde sker så snart som möjligt och enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och senast 20 september 2021 då intervjuer sker löpande.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Advokatbyrån Elina Linder är en humanjuridisk advokatbyrå med focus på vårdnadstvister och brottmål som också arbetar med bl.a. migrationsrätt och socialrätt.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram